Servisimi i vajit të transmisionit automatik me Gear Tronic III

Fitoni para me lehtësi me pajisjen tonë të servisimit të vajit të transmisionit automatik Gear Tronic III dhe konceptet tona përkatëse.

Qoftë motor me djegie, automjet hibrid apo elektrik: Për transmetimet automatike, shërbimi i rregullt profesional i transmisionit dhe ndryshimet në kohë të vajit të transmisionit janë thelbësore. Ekspertët rekomandojnë ndryshimin e vajit të transmisionit automatik çdo 60,000 km në 80,000 km, por më së voni pas 100,000 km. Përndryshe, papastërtitë dhe mbeturinat metalike të përfshira në vaj mund të shkaktojnë dëme të kushtueshme. 

Meqenëse mbi 60% e makinave të reja të regjistruara në Gjermani kanë një kambio automatike (dhe tendenca është në rritje), shërbimi i vajit të transmisionit automatik është tashmë pjesë e biznesit të përditshëm të shumë prej punëtorive tona partnere. Arsyeja është e besueshme, shitjet në trend. Prandaj, biznesi i servisimit të vajit të transmisionit automatik ofron një burim të besueshëm të ardhurash në terma afatgjatë.

Ju gjithashtu mund t'u ofroni klientëve tuaj shërbimin e vajit të transmisionit automatik dhe të siguroni një biznes shtesë fitimprurës. Kërkoni ofertën tuaj individuale tani ose merrni këshilla personale. 

Kërkesë preventivi Gjeni një person kontakti

Përparësitë tuaja si partner

 • Ju do të merrni trajnim falas në terren me pajisje profesionale nga ekspertët tanë.
 • Ju merrni këshillim marketingu falas në media sociale dhe për fushatën në internet. 
 • Ju do të merrni reklama në natyrë dhe mbështetje promovuese falas.
 • Ju keni qasje falas në dokumentet aktuale të punës dhe informacionin e produktit.
 • Ju na fitoni si një partner profesionist me një gamë unike të plotë të kimikateve të automobilave (lubrifikantë, aditivë, yndyrna, produkte servisi, etj.) duke përfshirë pajisje (p.sh. dollapë vaji) dhe koncepte (p.sh. asgjësimi, siguria në punë) si dhe produkte të specializuara për servis vaji të transmisionit automatik.
 • Ju përjetoni mbështetje dhe partneritet të vazhdueshëm në nivel të barabartë.

Pajisja jonë e servisimit të vajit të transmisionit automatik Gear Tronic III

Pa pagesë për ju si partner i LIQUI MOLY: pajisje profesionale për shërbim të thjeshtë dhe praktik të vajit të transmisionit automatik.

Transmisionet automatike moderne dhe transmetimet manuale të automatizuara e mbajnë gjithmonë motorin në intervalin optimal të efikasitetit. Ndërsa transmetimet bëhen më komplekse dhe ka gjithnjë e më shumë faza me deri në 10 marshe, si dhe mënyra shtesë përzgjedhjeje (rehati/sport/dimër), kërkesat e vendosura ndaj transmisionit gjithashtu rriten. Sforcime të mëdha termike dhe mekanike veprojnë në vajin e transmisionit.

Nëse vaji i transmisionit nuk ndërrohet në kohën e duhur, papastërtia dhe gërryerja e metalit që e përmban mund të shkaktojnë dëme të kushtueshme mekanike në kutinë e çelësit. Kjo është arsyeja pse prodhuesit e tyre dhe gjithnjë e më shumë prodhues automjetesh po bëjnë rekomandime për ndryshimin e vajit të transmisionit, në varësi të performancës dhe stilit të drejtimit. Kjo vlen edhe për të ashtuquajturat "mbushje gjatë gjithë jetës".

Megjithatë, më parë nuk ishte e mundur të zëvendësohej plotësisht lubrifikuesi, që do të thoshte se kur të ndërrohej vaji i transmisionit, vaji i freskët do të kontaminohej me vajin e mbetur të përdorur, një problem që i përket së kaluarës falë Gear Tronic III. Pajisja e servisimit të vajit të transmisionit automatik mundëson zëvendësimin pothuajse 100 për qind të lëngjeve pa përzierjen e vajit të freskët dhe të përdorur. Vetëm atëherë vaji i ri mund të zhvillojë efektin e tij të plotë.

Një avantazh tjetër: Gear Tronic III përdor procese të automatizuara për të shmangur gabimet e kushtueshme dhe tejmbushjen e mundshme ose nën-mbushjen. Prandaj, pajisja është zgjidhja e gjithanshme e përsosur me të cilën mund të kryhet lavazhi, ndërrimi i vajit të transmisionit dhe shtimi i aditivëve lehtësisht, shpejt dhe në mënyrë të sigurt.

Avantazhet e Gear Tronic III tonë

 • Mundësohet lavazhi i transmisionit dhe ndërrimi i vajit nëpërmjet tubit drejtues të shufrës matëse, lidhjet e vajit te transmisionit dhe radiatori
 • Saktësia e lartë në ndërrimin e lëngjeve falë dy peshoreve të pavarura, me saktësi të lartë në pajisje
 • pas rilubrifikimit, mbetet në pajisje më pak se 100 ml
 • navigim shumë i thjeshtë i menysë në gjuhë të ndryshme dhe funksionim plotësisht automatik i sistemit të lavazhit
 • lidhje e lehtë me sistemin e vajit të transmisionit të automjetit duke përdorur adaptorë universalë dhe specifikë për automjetin
 • Mbrojtja e automjetit në rast të ndërprerjes së energjisë falë qarkut të patentuar bypass
 • përditësimet falas dhe automatike të pajisjes nëpërmjet WiFi
 • dërgimi pa tela i të dhënave të shërbimit me email ose në printer
 • udhëzime të integruara për përshtatësit e lidhjes në radiator dhe transmision
 • të gjitha lidhjet janë të pajisura me valvul kontrolli
 • performanca e lartë e pompës me deri në 10 l/min

Krahasim i Gear Tronic II dhe Gear Tronic III

Jeni tashmë partner dhe përdorni Gear Tronic II? Ne do t'ju prezantojmë shkurtimisht dhe në mënyrë koncize me veçoritë e reja të Gear Tronic III.