Bota tematike

Biçikletë

Pastruar, mbrojtur dhe lubrifikuar në mënyrë perfekte me programin tonë BIKE, biçikleta ose biçikleta juaj elektrike është përgatitur në mënyrë të përkryer për çdo terren.

Me linjën BIKE të zhvilluar posaçërisht, me cilësi të lartë, ne po transferojmë pa probleme dekadat tona të lubrifikimit dhe përvojës së kujdesit në sektorin e biçikletave. Produktet tona të biçikletave me cilësi të lartë përfaqësojnë një gamë produktesh që janë përshtatur në mënyrë optimale për qëllimin përkatës - për rrugë, rrugë të papastërta, gjurmë ose pistë pompash, si dhe për kushte të thata ose të lagështa.

Nëse rregullisht i jepni biçikletës tuaj lubrifikimin e duhur dhe kujdesin e duhur, do të keni dukshëm më shumë kënaqësi me ngasje dhe më pak veshje materiale.

Asortimenti ynë BIKE

Lubrifikimi, shërbimi dhe kujdesi për biçikleta ose E-bike.

Me asortimentin tonë të BIKE, biçikleta juaj është e pajisur në mënyrë ideale për çdo udhëtim. Në këtë mënyrë turneu i ardhshëm nuk kthehet në torturë.

Rreth produkteve

Pastroni, mirëmbani dhe lubrifikoni në mënyrë perfekte biçikletat

Kënaqësi më e madhe e drejtimit dhe më pak konsumim të materialeve me produktet LIQUI MOLY BIKE: Udhëzues hap pas hapi për një biçikletë dhe e-bike të mirëmbajtur siç duhet.

Lexo më shumë

Fusha të tjera të aplikimit