Shënim: Gjeni produktet e duhura për automjetin tuaj

Gama e përdorimit

Çdo gjë që drejton funksionon më mirë me LIQUI MOLY

Një markë në lëvizje dhe që entuziazmon

Entuziazmi – forca lëvizëse pas të gjitha mendimeve dhe veprimeve tona.

Gama e plotë

Mbi 4000 artikuj me cilësi të lartë

nga një burim i vetëm

markë globale

Në dispozicion në mbi 150 vende

anembanë globit

Marka më e mirë

Fitues i shumëfishtë çmimesh

në sondazhet e lexuesve