Më shumë sukses për punëtorinë tuaj me konceptet tona për punëtorinë

Ju gjithashtu mund të rrisni suksesin e servisit tuaj: Konceptet tona ju mbështesin në punën tuaj të përditshme dhe sigurojnë që ju të mund të përqendroheni plotësisht në biznesin tuaj.

Ne jo vetëm që pajisim punëtoritë me produkte të klasit të parë, por gjithashtu ofrojmë koncepte gjithëpërfshirëse në mënyrë që të tërhiqni edhe më shumë klientë dhe të gjeneroni shitje. Ne ju mbështesim në rritjen e efikasitetit të operacioneve tuaja dhe optimizimin e proceseve të punës, me zgjidhje të provuara dhe të testuara dhe njohuri të përqendruara.

Përdorni ekspertizën tonë dhe ju gjithashtu do të përfitoni si partner i servisit LIQUI MOLY. Është më mirë të kërkoni menjëherë preventivin tuaj individual ose të merrni këshilla në vend. 

Kërkesë preventivi Gjeni një person kontakti

Një partner, shumë avantazhe

  • Ju krijoni potencial shitjesh përmes koncepteve të shitjeve dhe servisimit.
  • Ju merrni mbështetje dhe financim për pajisje teknike.
  • Ju do të merrni trajnime falas në terren me pajisje profesionale nga ekspertët tanë.
  • Do të merrni ndihmë falas për burokracinë dhe detyrimet ligjore.
  • Ju merrni këshillim marketingu falas në media sociale dhe për fushatën në internet.
  • Ju do të merrni reklama në natyrë dhe mbështetje promovuese falas.
  • Ju keni qasje falas në dokumentet aktuale të punës dhe informacionin e produktit.
  • Ju na fitoni si një partner profesionist me një gamë unike të plotë të kimikateve të automobilave (lubrifikantë, aditivë, yndyrna, produkte shërbimi, etj.) duke përfshirë pajisje (p.sh. Dollapë vaji) dhe koncepte (p.sh. asgjësimi, siguria në punë).
  • Ju përjetoni mbështetje dhe partneritet të vazhdueshëm në nivel të barabartë.

Konceptet tona të pajisjeve dhe magazinimit

Optimizoni proceset: Rritni efikasitetin e operacioneve tuaja me pajisjet tona dhe konceptet e magazinimit. Falë proceseve të optimizuara të punës, ju mund ta vendosni kompaninë tuaj në rrugën e suksesit së bashku me ne.

Mbështetja jonë ndaj detyrimeve ligjore

Plotësimi i detyrimeve: Drejtimi i një servisi nënkupton gjithashtu respektimin e kërkesave ligjore. Ne ju mbështesim dhe ju japim më shumë kohë për të fituar më shumë para.

Asgjësimi

Zgjidhje profesionale për asgjësimin për tregti, industri dhe servis.

Siguria në punë PLUS

Koncepti i shërbimit profesional për mbrojtjen ligjore dhe rregullatore të biznesit tuaj.

Koncepti i ndarësit të vajit

Koncepti profesional i ndarësit të vajit për më shumë siguri ligjore dhe kursime të konsiderueshme në kosto.

Testimi i pajisjes elektrike sipas DGUV V3

Testim profesional dhe i specializuar i pajisjeve elektrike për përdorimin e sigurt të pajisjeve tuaja.

Masat tona të marketingut

Fitimi i klientëve: Tërhiqni vëmendjen te servisi dhe shërbimi juaj për të siguruar shitje të rëndësishme. Me mbështetjen tonë ju mund të arrini klientët ekzistues dhe potencial.

Marketingu online

Marketing online profesional për t'iu adresuar në mënyrë specifike klientëve ekzistues dhe potencialë.

Materiale reklamuese

Masat profesionale reklamuese me të cilat përfitoni nga njohja dhe popullariteti mbarëbotëror i markës sonë.

Reklamat në natyrë

Tabelat e jashtme që tërheqin vëmendjen dhe dizajni i fasadave si një pjesë e rëndësishme e pranisë suaj profesionale të reklamave.

Ekspozuesit e dyqaneve

Ekspozuesit profesionalë në hapësirën tuaj të shitjeve sigurojnë më shumë vëmendje, më shumë kërkesë dhe më shumë shitje.

Ngjitjet te automjeti

Reklamimi në lëvizje falë ngjitëseve profesionale në servisin tuaj ose automjetet që zëvendësuese të klientëve.