Shënim: Gjeni produktet e duhura për automjetin tuaj
Bota tematike

Motoçikletë/Quad/Kart

Performanca më e mirë në çdo kthesë: Në ose jashtë rrugës, në një motoçikletë, skuter, kuadrat, trike ose kart, ndalesat e detyruara janë gjithmonë të bezdisshme. Besueshmëria teknike është prandaj një nga komponentët më të rëndësishëm dhe është thelbësore për kënaqësi të pakufizuar me ngasje.

Ndizni motorin, jini në lëvizje dhe përjetoni atë ndjenjë të veçantë të lirisë, një ndjenjë unike. Nëse zemra juaj rreh për makina me dy, tre ose katër rrota: Të gjithë jemi të bashkuar nga një pasion për teknologjinë, performancën dhe shpejtësinë. Dhe kjo mund të shijohet më së miri kur automjeti mbahet gjithmonë në gjendje të shkëlqyer. 

Në asortimentin tonë gjithëpërfshirës MOTORIKE, ju merrni gjithçka nga një burim i vetëm: Lubrifikantët, aditivët, shërbimin, produktet e pastrimit dhe kujdesit për të gjithë motorët me 2 dhe 4 goditje, si dhe kujdesi i duhur për kostume lëkure dhe pajisjet mbrojtëse.

Asortimenti ynë MOTORBIKE

Udhëtoni pa shqetësim përreth falë lubrifikimit të përsosur, shërbimit dhe kujdesit për të gjithë motorët 2 dhe 4 goditje.

Me asortimentin tonë MOTORBIKE, ju mund të qëndroni gjithmonë të sigurt në rrugën e duhur në terren dhe jashtë, si nga ana vizuale ashtu edhe nga ana teknike.

Rreth produkteve

Mirëmbajtja e shpejtë dhe e lehtë e motorit: Udhëzues për aditivët për motoçiklistët

Nga cilindrat te kandelat, ne do t'ju tregojmë se si të zgjasni jetën e motoçikletës tuaj shpejt, ekonomikisht dhe lehtë, duke optimizuar performancën e saj. A jeni gati për të ndezur motorin tuaj me LIQUI MOLY?

Lexo më shumë

Testuar në klasën më të lartë: Produktet LIQUI MOLY MOTORBIKE në MXGP

Kërkesat më të larta kërkojnë cilësinë më të mirë. Për këtë arsye, ekipi i punës i prodhuesit italian të motoçikletave Beta mbështetet në LIQUI MOLY në klasin më të lartë të motoçikletave Offroad! Ne ishim atje drejtpërdrejt për t'ju dhënë një pasqyrë të vogël prapa skenave të tendës së teknologjisë gjatë fundjavës së garës.

Lexo më shumë

Kujdesi i duhur për pajisjet e motoçikletës tuaj

Një vizor i ndotur, një kaskë me erë apo veshje mbrojtëse të pista? Me produktet tona, ne ju ndihmojmë të kujdeseni siç duhet për pajisjet tuaja të motoçikletës.

Lexo më shumë

Fushat e tjera të aplikimit