Bota tematike

E-Mobilitet

E ardhmja fillon tani: Produkte inovative të kujdesit dhe shërbimit për njësi inovative.

Cilido qoftë motori i makinës suaj: Mirëmbajtja dhe kujdesi i duhur janë thelbësore për të siguruar performancën, besueshmërinë dhe jetëgjatësinë më të mirë të mundshme. Ne ofrojmë një shumëllojshmëri produktesh që janë të përshtatshme për mirëmbajtjen dhe kujdesin e makinës suaj, pavarësisht nga lëvizja.

Në gamën tonë për automjetet elektrike, do të gjeni gjithashtu zgjidhje speciale për kërkesat e veçanta të teknologjive të reja të drejtimit, të cilat kërkojnë produkte me performancë të lartë. Kjo është ajo që ne ju ofrojmë. Me gamën tonë të E-mobilitetit, ju mund të siguroheni që automjeti juaj të ruajë vlerën e tij teknike dhe vizuale në afat të gjatë.

Asortimenti ynë i E-mobilitetit

Ne ofrojmë sot zgjidhje për njësitë e nesërme.

Me gamën tonë të produkteve të E-mobilitetit, ju mund të drejtoni automjetin tuaj elektrik pa probleme dhe mirëmbajtur mirë në të ardhmen.

Rreth produkteve

Siguria funksionale e automjetit tuaj elektrik

Pavarësisht nëse bëhet fjalë për një automjet hibrid, hibrid plug-in, Range Extender ose thjesht elektrik: ​ Lëngjet e duhura të funksionimit janë thelbësore për besueshmërinë tekniko-funksionale. Ne do t'ju tregojmë se çfarë duhet t'i kushtoni vëmendje dhe do t'ju ofrojmë zgjidhje për lëvizshmërinë e së nesërmes.

Lexo më shumë

Praktik pa kompromis

Aditivi LIQUI MOLY Hybrid ruan karburantin në automjetet hibride pa probleme

Lexo më shumë

Fushat e tjera të aplikimit