Shënim: Gjeni produktet e duhura për automjetin tuaj
Bota tematike

Marinë

Streha juaj e sigurt për motorin dhe rezervuarin. Besueshmëria është thelbësore, veçanërisht në ujë. Me ne, anija juaj është gjithmonë në anën e sigurt.

Për të udhëtuar në mënyrë të sigurt në det, duhet të jeni në gjendje që në çdo kohë të mbështeteni në motor dhe materialet. Lagështia e përhershme, kushtet e ndryshueshme dhe shpeshherë të vështira klimatike dhe koha e parregullt e funksionimit vendosin kërkesat më të larta për teknologjinë dhe pajisjet.

Me gamën tonë të veçantë MARINE, ne sigurojmë që anija dhe pajisjet tuaja të mbajnë funksionin dhe performancën e plotë për një periudhë afatgjatë. Ne ju ofrojmë zgjidhje të personalizuara nga një burim i vetëm për pothuajse çdo problem detar: Nga njëra anë, vajrat e motorit dhe transmetimit dhe aditivët e karburantit, me të cilat mund të luftoni ose shmangni probleme të zakonshme si lubrifikimi i dobët, mungesa e ruajtjes, korrozioni dhe bakteret. Nga ana tjetër, yndyrnat dhe produktet e kujdesit që garantojnë besueshmëri dhe mbrojtje maksimale.

Asortimeti ynë DETAR

Lundroni në kushte optimale me një ndjenjë të mirë.

Gama jonë detare e zhvilluar posaçërisht, e testuar në përputhje me udhëzimet e rrepta, është streha juaj e sigurt në DET të hapur. Kështu që të mund të përqendroheni plotësisht në udhëtimin tuaj dhe të relaksoheni dhe të shijoni lirinë e detit.

Rreth produkteve

Mbrojtje afatgjatë për motorët e varkave

Shumë pronarë varkash shpesh përballen me të njëjtin problem: Varka qëndron palëvizur për një kohë të gjatë. Nëse nuk jeni të kujdesshëm, motorët me naftë mund të bëhen shpejt të shtrenjtë. Ne do t'ju tregojmë arsyet e kësaj situate dhe si mund ta rregulloni atë.

Lexo më shumë

Fushat e tjera të aplikimit