Kontaktoni

Personat tuaj të kontaktit do të jenë të lumtur t'ju ndihmojnë.

Adresë

Liqui Alba SHA Export-Import

Rr. Muhamet Gjollesha (near Institut I Fiskultures)
8RH3+X83 Tirana
Albania

Telefon: +355 692029212
E-Mail: liquialba@yahoo.com

LIQUI MOLY GERMANY (Shtabi)

LIQUI MOLY GmbH
Jerg-Wieland-Straße 4
89081 Ulm
GERMANY

Telefon: +49 731 1420-0
Faks: +49 731 1420-71
E-Mail: info@liqui-moly.de

Njoftim

Ju lutemi vini re se ne mund t'u përgjigjemi pyetjeve vetëm në gjermanisht ose anglisht. Nëse nuk mund ta paraqisni kërkesën tuaj në gjermanisht ose anglisht, ju kërkojmë të na njoftoni kërkesën tuaj duke përdorur formularin tonë të kontaktit. Partneri ynë lokal do të kujdeset për kërkesën tuaj sa më shpejt që të jetë e mundur.

Këshilla teknike

Telefon: +49 731 1420-871 (ndërkombëtare)
Telefon shërbimi: 0800 8323230 (vetëm të lirë nga Gjermania)
E-Mail: anwendungstechnik@liqui-moly.de

FAQ 

Shtypi dhe media

Jeni gazetar, shtyp apo përfaqësues i medias? Këtu do të gjeni personin e duhur të kontaktit.

Personi kontaktues për përfaqësuesit e mediave

Forma e Kontaktit

A keni ndonjë pyetje apo shqetësime të tjera? Mos hezitoni të na kontaktoni. Ne jemi këtu për të ndihmuar.
Kërkesa juaj
Te dhena Personale