Makinat e duan LIQUI MOLY

Vaj motor i shkëlqyeshëm i prodhuar në Gjermani për dekada!

Në rrugën drejt suksesit me shpejtësi të plotë! LIQUI MOLY i bën zemrat e motorëve të rrahin më shpejt dhe qetëson pulsin e entuziastëve të makinave. Kjo është ndoshta arsyeja pse lexuesit e AUTO ZEITUNG na votuan për markën nr. 1 të lubrifikantit për herë të 13 radhazi në 2023. Për më tepër, edhe një herë shkëlqejmë me vendin e dytë në kategorinë e produkteve të kujdesit. Faleminderit shumë për besimin tuaj!