Shënim: Gjeni produktet e duhura për automjetin tuaj
Bota tematike

Automobila antike

Burimi i rinisë për më të dashurën tuaj Zgjidhje speciale për automjete speciale, sepse makinat klasike kërkojnë kujdes maksimal duke përdorur lubrifikantë të specializuar.

Pronarët e makinave të cilësisë së mirë dhe klasike çmojnë veçanërisht magjepsjen e automobilave. Nevoja për të mbajtur makinën tuaj të dashur në gjendje optimale për sa kohë të jetë e mundur, si nga pikëpamja estetike, ashtu edhe nga ajo teknike, është po aq e madhe.

Këtu mjafton vetëm më e mira. Sepse e njëjta gjë vlen edhe për pjesën e brendshme dhe të jashtme: Neglizhenca në mirëmbajtje dhe kujdes jo vetëm që ul kënaqësinë e drejtimit, por edhe vlerën e llamarinës “së shenjtë”. Kjo është arsyeja pse ne ju ofrojmë të gjitha produktet në asortimetin tonë Classic për shërbim ideal dhe kujdes perfekt. Vajrat tona klasike të motorit, të cilat janë përshtatur posaçërisht për kërkesat e makinave klasike me dhe pa filtra vaji, tregojnë se automobilat antikë kanë nevojë për dashuri të veçantë.

Gama jonë e automobilave antike

Kujdesi modern për thesaret klasike.

Me gamën tonë të automobilave antike, ju mund ta bëni thesarin tuaj automobil të shkëlqejë përsëri, jo vetëm nga jashtë. Motori, transmetimi dhe sistemi i karburantit janë gjithashtu të kënaqur të marrin mirëmbajtje me produktet tona klasike të zhvilluara posaçërisht.

Rreth produkteve

A kanë nevojë makinat e vjetra klasike dhe ato moderne për lubrifikantë të veçantë?

Vaji i motorit i përdorur në kohën e prodhimit të makinës së vjetër klasike apo moderne në fjalë ka pak të përbashkëta me lubrifikantët e sotëm. Megjithatë, kjo nuk do të thotë se nuk ka lubrifikantë modernë për automjetet klasike, vetëm se ato janë të ndryshme. Menaxheri i zhvillimit David Kaiser zbulon ndryshimin në një intervistë.

Lexo më shumë

Kujdesi për makinat e vjetra klasike dhe moderne: Jungbrunnen për më të dashurën tuaj

Ne do t'ju tregojmë se si të ruani vlerën e makinës suaj të vjetër klasike në afat të gjatë.

Lexo më shumë

Fushat e tjera të aplikimit