Vajra

Për çdo automjet

Vetëm kur motori dhe kutia e shpejtësisë janë lubrifikuar në mënyrë optimale, ato do të funksionojnë siç duhet. Kjo është arsyeja pse LIQUI MOLY ofron vajin ekzaktësisht të duhur për të gjitha automjetet.

Vajra

Për çdo automjet

Vetëm kur motori dhe kutia e shpejtësisë janë lubrifikuar në mënyrë optimale, ato do të funksionojnë siç duhet. Kjo është arsyeja pse LIQUI MOLY ofron vajin ekzaktësisht të duhur për të gjitha automjetet.