Riparimi i xhamit të makinës Riparimi i xhamit të makinës

Riparimi dhe ndërrimi i xhamit të përparmë

Cirkë guri apo krisje në xhamin e përparmë? Shumë e mërzitshme! Por a është vërtet e nevojshme zëvendësimi i xhamit apo mjafton një riparim?

Grimcat e vogla të hedhura nga makinat përpara shpesh janë të mjaftueshme për të shkaktuar dëme të qëndrueshme në xhamin tuaj të përparmë. Cirkat e vogla të gurit mund të kthehen shpejt në të krisje më të mëdha. Në çdo rast, duhet të veproni shpejt. Kërkojuni laboratorëve tanë të shërbimit LIQUI MOLY të kontrollojnë nëse mund të riparohet ose ka nevojë të zëvendësohet.

Xhami i përparmë i makinës me cirkë guri

E pra riparimi i xhamit të përparmë është kaq i rëndësishëm

Sepse nuk keni pse të humbni kohë për të kontrolluar dëmin.
 • Rritje e rrezikut të aksidenteve për shkak të pengesave të dukshmërisë ° të shkaktuara nga rënia e gurëve
 • Krisje të pariparueshme për shkak të dridhjeve gjatë ngasjes
 • Probleme me inspektimin kryesor
 • Reduktim i qëndrueshmërisë së automjetit për shkak të një xhami të dëmtuar.

Kontrolloni paraprakisht nëse është e mundur të riparoni xhamin e përparmë përpara se të ndodhin dëme të pariparueshme ose siguria juaj të rrezikohet seriozisht. Serviset tona të shërbimit ekzaminojnë me kujdes dëmin dhe vendosin nëse ai mund të riparohet.

Gjeni servisin e shërbimit LIQUI MOLY më afër jush

Ju duhet patjetër të riparoni xhamin tuaj nga një profesionist në këtë sektor! Ata kanë aftësitë, mjetet dhe produktet e nevojshme për t'ju ofruar zgjidhjen më të mirë profesionale, shpejt dhe lehtë! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë në servisin tuaj të shërbimit LIQUI MOLY.

Gjeni shërbimin

A është e mundur të riparoni xhamin e përparmë?

Një cirkë nuk do të thotë domosdoshmërisht se xhami juaj mori fund. Madhësia dhe vendndodhja e dëmtimit përcaktojnë nëse xhami i përparmë mund të riparohet pas një cirke. Nëse është vetëm një cirkë e vogël, zëvendësimi zakonisht mund të shmanget Prandaj vlen sa më poshtë: 

 • Cirka e gurit duhet të jetë më i vogël se një monedhë 2 euro.
 • Ka maksimum 3 cirka guri për xham.
 • Dëmi nuk është në fushën e shikimit të shoferit.
 • Zona e dëmtuar është më shumë se dhjetë centimetra nga buza e xhamit të përparmë.
 • Nuk duhet të ketë krisje të mëdha.

Nëse plotësohen këto kërkesa teknike dhe ligjore, cirka mund të riparohet shpejt, pastër dhe në mënyrë të sigurt. Në këtë mënyrë ju kurseni jo vetëm kohë, por edhe para. Rrëshira jonë e riparimit me cilësi të lartë dhe me viskozitet ultra të ulët mbush në mënyrë të besueshme cirkat e gurit. Edhe dëmtimet e xhamit me sipërfaqe të copëtuara ose me pika shumë të pista goditjeje mund të riparohen me këtë sistem në cilësinë më të lartë dhe me kosto të ulët.

Riparimi i copave të gurit në xhamin e përparmë të makinës

Përfitimet e riparimit të xhamit të përparmë

 • Alternativa më e shpejtë dhe më ekonomike për dëmtimin e xhamit
 • dëmi zakonisht riparohet° pas rreth 30 minutash
 • Stabiliteti i xhamit është restauruar plotësisht
 • partnerët tanë kujdesen për marrëveshjen me kompaninë tuaj të sigurimit
   

A është e nevojshme të ndërrohet xhami i përparmë?

Nëse dëmtimi i xhamit të përparmë është i pariparueshëm që në fillim, ai do të duhet të zëvendësohet. Ky është rasti nëse

 • diametri i kraterit të vendit të goditjes është më shumë se pesë milimetra.
 • cirka e gurit ndodhet në fushën e shikimit të shoferit ose direkt në skajin e jashtëm të xhamit të përparmë.

Pra, nëse zëvendësimi është i pashmangshëm, partnerët tanë do të zëvendësojnë xhamin e automjetit tuaj profesionalisht brenda pak orësh, sigurisht në cilësinë më të mirë të prodhimit origjinal dhe gjithmonë në përputhje me specifikimet e prodhuesit të automjetit. Për zëvendësim, përdorni veglat tona profesionale dhe ngjitësit e xhamit të cilësisë së lartë.

Dhe gjëja më e mirë: Falë planifikimit, llogaritjes dhe faturimit të saktë të zëvendësimit të xhamit të përparmë me sigurimin tuaj, ju keni gjithmonë një pasqyrë të qartë!

Ndërrimi i xhamit të makinës

Avantazhet e zëvendësimit të xhamit të përparmë

 • Zgjidhje perfekte dhe e përhershme në pak orë
 • Garanci totale për rezistencën
 • Garancia e prodhuesit për makinat e reja ruhet
 • Partnerët tanë kujdesen për zgjidhjen me kompaninë tuaj të sigurimit