Molygen

Ndriçoni motorin tuaj.

Specialiteti ynë me një teknologji unike shtesë, teknologjinë e fuqishme Molecular Friction Control (MFC) (vetëm Gjenerata e Re).

Seritë Molygen janë vajra motori me performancë të lartë dhe me fërkim të ulët për përdorim gjatë gjithë vitit. Kombinimi i vajrave bazë jokonvencionale dhe teknologjisë së avancuar të aditivëve si dhe aditivit special Molygen siguron që vaji i motorit të jetë me viskozitet të ulët me një qëndrueshmëri të lartë në prerje dhe parandalon në mënyrë të besueshme formimin e depozitave, duke reduktuar ndjeshëm humbjet e fërkimit në motor dhe duke siguruar optimale. mbrojtje nga konsumimi. Rezultatet janë kursime në karburant dhe një jetëgjatësi e gjatë shërbimi për motorin.

Reduktimi i konsumit të karburantit

Koeficienti i lartë i fërkimit 15% më i ulët*

Gjithmonë performanca më e mirë

Stabilitet i lartë termik dhe presioni

Jetë më e gjatë e motorit

Deri në 30% më pak konsumim

Ngjyrë jeshile fluoreshente

Me kontrollin e fërkimit molekular (MFC)

*Rezultati i Lëkundjes Lineare (SRV®) test 2019: Molygen New Generation 5W-30 kundrejt vajit standard motorik me të njëjtin viskozitet.

Fazat e ndriçimit të motorit tuaj

  1. Fërkimi i sipërfaqeve të përafërta metalike me vaj motori.
  2. Modifikuesi kimik i fërkimit forcon sipërfaqen e metalit.
  3. Zbutja dhe rafinimi i strukturës së sipërfaqes.

Vaj motorik fluoreshent me cilësi të lartë premium në kombinim me një modifikues efektiv të fërkimit kimik po klasifikon zonën e kontaktit. Kjo mbron sipërfaqen e të gjitha pjesëve në motor dhe siguron performancë optimale.

Produktet e disponueshme

Testuar dhe provuar nga Liberty Walk

Kato i beson asaj: Ai ka disa vite që përdor vajrat tanë motorikë me cilësi të lartë në makinat e tij sportive dhe është i bindur.

Ai thotë se nuk ka asgjë të krahasueshme në treg, sidomos kur bëhet fjalë për Molygen.