LIQUI MOLY

Një markë që lëviz dhe frymëzon.

Entuziazmi — forca lëvizëse prapa mendimeve dhe veprimeve tona. Me përkushtimin dhe pasionin e tyre, idetë dhe aftësitë e tyre, më shumë se 1100 bashkësipërmarrësit tanë e kanë bërë LIQUI MOLY atë që është sot: një markë tregtare globale për cilësi të lartë me një efekt entuziast. 

Një markë, të gjitha zgjidhjet!

Me mbi 4000 artikuj nga një burim i vetëm, ne jemi një nga furnizuesit e paktë të gamës së plotë në mbarë botën dhe ofrojmë produktet e duhura për çdo automjet. Ne ju ofrojmë gamën më të gjerë dhe më të thellë në botë të vajrave motorike, aditivëve, vajrave të ingranazheve, yndyrave, pastave, ngjitësve, si dhe produkteve të shërbimit dhe kujdesit të automjeteve. Me këtë gamë të gjerë të produkteve, ne shërbejmë jo vetëm makinat, por edhe motoçikletat, makina të cilësisë së mirë, automjete elektrike, biçikleta, vegla kopshtit, varka, aeroplanë të vegjël, sektorin e kampeve, automjetet komerciale, makineritë ndërtimore dhe aplikacionet industriale. Gjithmonë dhe kudo në cilësi të lartë.

Përveç kësaj, ne u ofrojmë partnerëve dhe klientëve tanë koncepte profesionale, të provuara dhe të testuara të shërbimit dhe servisimit që i bëjnë më të lehta operacionet e përditshme në punishte si dhe mjete dhe pajisje për përdorim efikas të produkteve.

LIQUI MOLY është marka më e preferuar e vajit të motorit në Gjermani. Çmime të tilla si TOP MARKE ose BEST BRAND kanë reflektuar për vite me radhë reputacionin e lartë të kompanisë si tek ekspertët ashtu edhe tek konsumatorët fundorë. Megjithatë këto fitore në seri janë gjithçka përveç rastësisë ose automatizmit. Ato janë rezultat i angazhimit të përditshëm të bashkësipërmarrësve tanë shumë të motivuar.

Ky bashkim na bën të fortë, na bën të veçantë, na bën unik në botë. Pikërisht kjo “ne” është ajo që na bën të suksesshëm!

Made in Germany

Cilësia në nivelin më të lartë. Një premtim që ne e mbajmë.

Si një prodhues idesh me rrënjë shvabe dhe një lojtar i përgjegjshëm global, ne kemi zhvilluar dhe prodhuar vajra motori dhe aditivë ekskluzivisht në Gjermani që nga viti 1957 për një treg ndërkombëtar që sot përfshin më shumë se 150 vende partnere. Ne vendosim rregullisht standarde të reja për cilësinë dhe performancën.

Zgjidhjet tona bazohen kryesisht në recetat tona, të cilat vazhdimisht testohen dhe përshtaten me kushtet aktuale teknike sipas kërkesës. Lëndët e para më të mira, pajtueshmëria me specifikimet më të larta dhe një proces testimi pa probleme duke filluar nga shpërndarja e lëndëve të para deri te prodhimi dhe shpërndarja, garantojnë nivelin më të lartë të sigurisë dhe cilësisë.

Premtimi ynë i cilësisë

Vlerat e kompanisë

Të fokusuar. Të angazhuar. Njerëzorë. Vlerat që na përcaktojnë dhe na lidhin. Ne e quajmë atë shpirt LIQUI MOLY. Ne zbatojmë qëllimet dhe vizionet tona çdo ditë me shumë pasion dhe inteligjencë.

Falë identitetit tonë të veçantë të korporatës, ne gjithmonë veprojmë në një mënyrë të orientuar drejt vlerave. Ne jetojmë sipas frymës së ekipit, sigurojmë kushte optimale të punës dhe kështu krijojmë klimë për kreativitet, frymë inovative dhe drejtësi sociale. Për ne, ambicia shkon gjithmonë paralelisht me të qenit konkret. Dhe për ne, suksesi bazohet gjithmonë në kujdesin reciprok.

"Njerëzimi bashkon" është një nga parimet udhëzuese më të rëndësishme të LIQUI MOLY. Një moto e qëndrimit tonë themelor: miqësi ndërkufitare, kujdes dhe respekt reciprok. Brenda familjes LIQUI MOLY në mbarë botën. Midis të gjithë klientëve, miqve të biznesit, furnizuesve, kolegëve dhe të afërmve. Pavarësisht nga kombësia, kultura apo feja.

Përgjegjësi

Ne jemi një kompani e bazuar në vlera që është e vetëdijshme për përgjegjësinë e saj sociale. Jemi të lumtur që e plotësojmë këtë nevojë në mënyra të ndryshme. Aspektet sociale dhe ekologjike janë një pjesë thelbësore e veprimeve tona të qëndrueshme dhe na shtyjnë përpara.

Mësoni më shumë

Historia e kompanisë

Me pasionin tonë për produkte cilësore, ne jemi rritur me shpejtësi që nga themelimi ynë në 1957, duke u zgjeruar ndërkombëtarisht me shtatë filiale dhe shumë partnerë në mbi 150 vende dhe kështu jemi zhvilluar në një markë me famë botërore në industrinë kimike të automobilave.

Mësoni më shumë