Oil Additiv

SKU: P000005

Lubrifikuesi me fërkim të ulët me MoS2 formon një shtresë lubrifikuese shumë elastike në të gjitha sipërfaqet metalike që fërkohen dhe rrëshqasin. Redukton fërkimin dhe siguron që njësitë të funksionojnë më lehtë. Kjo rezulton në kursime të konsiderueshme të karburantit dhe vajit, ulje të konsumit të provuar shkencërisht, ...

Mësoni më shumë
  • absolutisht i filtrueshëm
  • rrit butësinë
  • veti të shkëlqyera të funksionimit në rast urgjence
  • ka qëndrueshmërinë më të lartë termike
  • pa depozitime
  • Shfaq më shumë
Burimet e furnizimit
Burimet e furnizimit
Burimet e furnizimit
Burimet e furnizimit
Lubrifikuesi me fërkim të ulët me MoS2 formon një shtresë lubrifikuese shumë elastike në të gjitha sipërfaqet metalike që fërkohen dhe rrëshqasin. Redukton fërkimin dhe siguron që njësitë të funksionojnë më lehtë. Kjo rezulton në kursime të konsiderueshme të karburantit dhe vajit, ulje të konsumit të provuar shkencërisht, siguri të lartë operacionale dhe veti të besueshme të funksionimit emergjent.Shkundni tubin para përdorimit.
Për të gjitha vajrat e motorëve të disponueshme në treg në motorët me benzinë dhe naftë me dhe pa filtra të grimcave të naftës (DPF). Turboja dhe konverteri katalitik janë testuar. Përshtatet për rripat e koordinimit që funksionojnë në një vaskë vaji. Rekomandimi për dozën: 3-5% shtim në vajin e motorit. Për motoçikletat me friksion të lubrifikuar, shtoni jo më shumë se 2% të kapacitetit të vajit.

Application

Tundeni para përdorimit. Shtoni 5% (50 ml për 1 l vaj) në motoçikletat me friksion që funksionon në vaj, shtoni 2% (20 ml për 1 l vaj) në vajin e motorit. Mund të shtohet në vajin e motorit në çdo kohë.
SKU
Informacione
Container type
Container contents
Language line
PU
Pallet unit
Container type: kanoçe prej flete metalike
Container contents: 125 ml
Language line: GB-GR-I
PU: 20
Pallet unit: 2520
Container type: kanoçe prej flete metalike
Container contents: 300 ml
Language line: D-E-P
PU: 12
Pallet unit: 1764
Container type: kanoçe prej flete metalike
Container contents: 125 ml
Language line: D-F-NL
PU: 6
Pallet unit: 2112
Container type: kanoçe prej flete metalike
Container contents: 500 ml
Language line: D-F-NL
PU: 4
Pallet unit: 960

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Motor oils - Made in Germany

BestBrandLogos
Rishikimi yt Rishikimi yt
Ju lutemi shkruani emrin tuaj
(Opsionale)
(Opsionale)
Ju lutemi jepni një email të vlefshëm
Ju lutemi jepni një përmbledhje
Ju lutemi jepni një përshkrim për vlerësimin
Kjo është një fushë e kërkuar.

Në mënyrë që të jemi në gjendje t'i përgjigjemi reagimeve tuaja dhe të përmirësojmë shërbimin tonë si rezultat, ne do t'ju kontaktojmë në raste individuale, nëse është e nevojshme, me pyetje individuale dhe gjithmonë me një kërkesë për konfirmimin e vlerësimit tuaj në adresën e postës elektronike që keni dhënë (Neni6 (1) lit. f DSGVO).

Your opinion is important to us!

Be a trailblazer and rate the product, so that others can benefit from your experience and we can keep on optimising!
Jane Doe 27.05.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Jane Doe 27.05.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Klientët e biznesit
Kontaktoni ekspertët tanë tani. Gjeni personin e duhur të kontaktit në zonën tuaj
Konsumatorët privatë
Gjeni tregtarë të përshtatshëm në zonën tuaj. Shpejt dhe e lehtë me kërkimin tonë të burimit të furnizimit.