Pastruesi DPF

SKU: P003256

Kombinim aditiv shumë efikas, pa tretës. Shpërndan papastërtitë dhe pastron filtrat e grimcave të naftës kur hiqet. Kjo eliminon nevojën për ndërrimin e zakonshëm dhe zvogëlon kostot e operimit.

Mësoni më shumë
Burimet e furnizimit
ghs05

Kombinim aditiv shumë efikas, pa tretës. Shpërndan papastërtitë dhe pastron filtrat e grimcave të naftës kur hiqet. Kjo eliminon nevojën për ndërrimin e zakonshëm dhe zvogëlon kostot e operimit.

Për të gjitha automjetet me naftë dhe me filtrin e grimcave të naftës.

Application

Hidheni të gjithë përmbajtjen në pjesën hyrëse ose dalëse të filtrit të hequr të grimcave të naftës. Mbyllni hyrjen ose daljen me një send të përshtatshëm dhe lëreni pastruesin të veprojë për rreth 20 minuta. Rrotulloni DPF-në disa herë gjatë kohës së reagimit. Pastaj zbrazni aditivin nga filtri i grimcave të naftës dhe hidheni siç duhet. Më pas hiqni çdo papastërti të lirë me një pastrues me presion të lartë. Uji i ngrohtë përmirëson procesin e shpëlarjes. Pas riinstalimit të futjes së filtrit të grimcave, kompania e shërbimit ose servisi duhet të aktivizojë rigjenerimin sipas specifikimeve të prodhuesit.

Kujdes: Nuk mund të përdoret në pistoletën e presionit DPF nga LIQUI MOLY (Artikulli nr. 7946).

SKU
Informacione
Container type
Container contents
Language line
PU
Pallet unit
Container type: enë plastike
Container contents: 5 l
Language line: D-GB-I-E-P
PU: 3
Pallet unit: 90

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Informacion i produktit për konsumatorët Më shumë informacion

Images and documents

Motor oils - Made in Germany

BestBrandLogos
Rishikimi yt Rishikimi yt
Ju lutemi shkruani emrin tuaj
(Opsionale)
(Opsionale)
Ju lutemi jepni një email të vlefshëm
Ju lutemi jepni një përmbledhje
Ju lutemi jepni një përshkrim për vlerësimin
Kjo është një fushë e kërkuar.

Në mënyrë që të jemi në gjendje t'i përgjigjemi reagimeve tuaja dhe të përmirësojmë shërbimin tonë si rezultat, ne do t'ju kontaktojmë në raste individuale, nëse është e nevojshme, me pyetje individuale dhe gjithmonë me një kërkesë për konfirmimin e vlerësimit tuaj në adresën e postës elektronike që keni dhënë (Neni6 (1) lit. f DSGVO).

Your opinion is important to us!

Be a trailblazer and rate the product, so that others can benefit from your experience and we can keep on optimising!
Jane Doe 28.05.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Jane Doe 28.05.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Klientët e biznesit
Kontaktoni ekspertët tanë tani. Gjeni personin e duhur të kontaktit në zonën tuaj
Konsumatorët privatë
Gjeni tregtarë të përshtatshëm në zonën tuaj. Shpejt dhe e lehtë me kërkimin tonë të burimit të furnizimit.