Pastrues boje

SKU: P001083

Heq katranin, papastërtitë, njollat e yndyrës dhe shtresën e ndryshkut. Pastron dhe lustron. Ofron thellësi origjinale të ngjyrës. Balancon gërvishtjet e lehta. Largon papastërtitë dhe grimcat e bojës së gërryer. Pastron dhe zbut bojën. Më pas boja duhet të trajtohet me dyllin e fortë nga LIQUI MOLY. I përshtatshëm për makineritë e lustrimit.

Mësoni më shumë
  • largon njollat e katranit
  • lëmon sipërfaqet e bojës
  • i lehtë për t’u lustruar
  • përshtatet për makineritë e lustrimit
  • pastron edhe bojërat tejet të gërryera
  • Shfaq më shumë
Burimet e furnizimit
Heq katranin, papastërtitë, njollat e yndyrës dhe shtresën e ndryshkut. Pastron dhe lustron. Ofron thellësi origjinale të ngjyrës. Balancon gërvishtjet e lehta. Largon papastërtitë dhe grimcat e bojës së gërryer. Pastron dhe zbut bojën. Më pas boja duhet të trajtohet me dyllin e fortë nga LIQUI MOLY. I përshtatshëm për makineritë e lustrimit.
I veçantë për bojërat me ngjyra dhe ato metalike, nga ato mat deri te sipërfaqet e bojës tejet të gërryera.

Application

Sipërfaqet që do të trajtohen duhet të pastrohen mirë dhe të thahen paraprakisht. Tundni fort pastruesin e bojës përpara përdorimit, më pas vendoseni në një leckë të butë, në një leckë lustruese ose sfungjer dhe hidheni nga pak dhe në mënyrë të barabartë në sipërfaqet e lyera duke ushtruar pak trysni nën lëvizjet rrethore. Trajtoni vetëm zona të pjesshme. Lëreni pastruesin e bojës të thahet derisa të formohet një shtresë e lehtë. Hiqeni këtë me një leckë të pastër e të thatë dhe lustrojeni. I përshtatshëm edhe për përdorim mekanik me makineri lustrimi. Mos e përdorni në nxehtësi të drejtpërdrejtë ose në sipërfaqe të lyera të ngrohta. Nuk është i përshtatshëm për bojërat mat!
SKU
Informacione
Container type
Container contents
Language line
PU
Pallet unit
Container type: shishe plastike
Container contents: 500 ml
Language line: D-GB-I-E-P
PU: 6
Pallet unit: 900

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Informacion i produktit për konsumatorët Më shumë informacion

Images and documents

Motor oils - Made in Germany

BestBrandLogos
Rishikimi yt Rishikimi yt
Ju lutemi shkruani emrin tuaj
(Opsionale)
(Opsionale)
Ju lutemi jepni një email të vlefshëm
Ju lutemi jepni një përmbledhje
Ju lutemi jepni një përshkrim për vlerësimin
Kjo është një fushë e kërkuar.

Në mënyrë që të jemi në gjendje t'i përgjigjemi reagimeve tuaja dhe të përmirësojmë shërbimin tonë si rezultat, ne do t'ju kontaktojmë në raste individuale, nëse është e nevojshme, me pyetje individuale dhe gjithmonë me një kërkesë për konfirmimin e vlerësimit tuaj në adresën e postës elektronike që keni dhënë (Neni6 (1) lit. f DSGVO).

Your opinion is important to us!

Be a trailblazer and rate the product, so that others can benefit from your experience and we can keep on optimising!
Jane Doe 15.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Jane Doe 15.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Klientët e biznesit
Kontaktoni ekspertët tanë tani. Gjeni personin e duhur të kontaktit në zonën tuaj
Konsumatorët privatë
Gjeni tregtarë të përshtatshëm në zonën tuaj. Shpejt dhe e lehtë me kërkimin tonë të burimit të furnizimit.