Graso armësh GUNTEC

SKU: P005105

Graso speciale sintetike me ngjitës të fortë, me lubrifikantë të ngurtë qeramikë. Falë efektit të tij të shkëlqyer lubrifikues, ai siguron funksionimin e sigurt të të gjitha llojeve të armëve. Lubrifikantët e ngurtë të përfshirë sigurojnë vlerat më të ulëta të fërkimit dhe mbrojtjen më të mirë të mundshme ndaj konsumim ...

Mësoni më shumë
  • mbrojtje e shkëlqyer ndaj konsumit
  • koeficient tejet i ulët fërkimi
  • gamë e gjerë temperature
  • mbrojtje e shkëlqyer ndaj gërryerjes
  • pajtueshmëri shumë e mirë e plastikës
  • Shfaq më shumë
Burimet e furnizimit
Burimet e furnizimit
Graso speciale sintetike me ngjitës të fortë, me lubrifikantë të ngurtë qeramikë. Falë efektit të tij të shkëlqyer lubrifikues, ai siguron funksionimin e sigurt të të gjitha llojeve të armëve. Lubrifikantët e ngurtë të përfshirë sigurojnë vlerat më të ulëta të fërkimit dhe mbrojtjen më të mirë të mundshme ndaj konsumimit, edhe në situata kritike lubrifikimi. Ofron mbrojtjen e nevojshme nga gërryerja për të gjithë komponentët metalikë edhe në kushte ekstreme të përdorimit.
Për lubrifikimin e armëve, pjesëve të armëve dhe komponentëve të përpiktë mekanikë të të gjitha llojeve. Gjithashtu për lubrifikimin e komponentëve brenda gamës së temperaturës së ulët dhe komponentëve që janë subjekt i një game të gjerë temperaturash.

Application

Pastroni me kujdes pjesët përpara se t'i grasatoni. Mbetjet e vjetra të grasos mund të hiqen lehtësisht me agjentin e shpejtë të pastrimit nga LIQUI MOLY (nr. artikulli 3318). Pas tharjes, aplikoni një shtresë të hollë grasoje në pikat e lubfrikimit.
SKU
Informacione
Container type
Container contents
Language line
PU
Pallet unit
Container type: blister
Container contents: 50 ml
Language line: D-GB
PU: 6
Pallet unit: 1080
Container type: blister
Container contents: 20 ml
Language line: D
PU: 6
Pallet unit: 1080

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Motor oils - Made in Germany

BestBrandLogos
Rishikimi yt Rishikimi yt
Ju lutemi shkruani emrin tuaj
(Opsionale)
(Opsionale)
Ju lutemi jepni një email të vlefshëm
Ju lutemi jepni një përmbledhje
Ju lutemi jepni një përshkrim për vlerësimin
Kjo është një fushë e kërkuar.

Në mënyrë që të jemi në gjendje t'i përgjigjemi reagimeve tuaja dhe të përmirësojmë shërbimin tonë si rezultat, ne do t'ju kontaktojmë në raste individuale, nëse është e nevojshme, me pyetje individuale dhe gjithmonë me një kërkesë për konfirmimin e vlerësimit tuaj në adresën e postës elektronike që keni dhënë (Neni6 (1) lit. f DSGVO).

Your opinion is important to us!

Be a trailblazer and rate the product, so that others can benefit from your experience and we can keep on optimising!
Jane Doe 21.05.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Jane Doe 21.05.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Klientët e biznesit
Kontaktoni ekspertët tanë tani. Gjeni personin e duhur të kontaktit në zonën tuaj
Konsumatorët privatë
Gjeni tregtarë të përshtatshëm në zonën tuaj. Shpejt dhe e lehtë me kërkimin tonë të burimit të furnizimit.