Pastë gërryese

SKU: P001090

Për heqjen pa mundim të shtresave të bojës së gërryer dhe të verbër, ndotjes së trashë, mjegullës me spërkatje të bojës, gërvishtjeve dhe çarjeve sipërfaqësore. Sipërfaqet e trajtuara më pas mund të lyhen direkt. Pa silikon. I përshtatshëm për makineritë e lustrimit.

Mësoni më shumë
  • trajtim i thjeshtë
  • heqja e lehtë e shtresave të bojës së gërryer
  • përshtatet për makineritë e lustrimit
  • përgatitje para lyerjes
  • nivel shumë i lartë i cilësisë
Burimet e furnizimit

Për heqjen pa mundim të shtresave të bojës së gërryer dhe të verbër, ndotjes së trashë, mjegullës me spërkatje të bojës, gërvishtjeve dhe çarjeve sipërfaqësore. Sipërfaqet e trajtuara më pas mund të lyhen direkt. Pa silikon. I përshtatshëm për makineritë e lustrimit.

Veçanërisht për përgatitjen e punimeve të lyerjes dhe heqjen e dëmtimeve të bojës si gërvishtjet dhe mjegullimin e sprucos. E përshtatshme për bojëra me ngjyra dhe metalike.

Application

Pastroni sipërfaqen e lyer që do të përpunohet. Më pas përdoreni pastën me një leckë ose sfungjer të lagur mirë dhe në sipërfaqe me pak trysni derisa të hiqen shtresat e oksidimit, papastërtitë dhe gërvishtjet. Kujdesi i mëpasshëm për bojën duke e mirëmbajtur me dyll të fortë ose dyll spruco me shkëlqim nga LIQUI MOLY.

SKU
Informacione
Container type
Container contents
Language line
PU
Pallet unit
Container type: tub plastik
Container contents: 300 g
Language line: D-GB-I-E-P
PU: 6
Pallet unit: 972

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Informacion i produktit për konsumatorët Më shumë informacion

Images and documents

Motor oils - Made in Germany

BestBrandLogos
Rishikimi yt Rishikimi yt
Ju lutemi shkruani emrin tuaj
(Opsionale)
(Opsionale)
Ju lutemi jepni një email të vlefshëm
Ju lutemi jepni një përmbledhje
Ju lutemi jepni një përshkrim për vlerësimin
Kjo është një fushë e kërkuar.

Në mënyrë që të jemi në gjendje t'i përgjigjemi reagimeve tuaja dhe të përmirësojmë shërbimin tonë si rezultat, ne do t'ju kontaktojmë në raste individuale, nëse është e nevojshme, me pyetje individuale dhe gjithmonë me një kërkesë për konfirmimin e vlerësimit tuaj në adresën e postës elektronike që keni dhënë (Neni6 (1) lit. f DSGVO).

Your opinion is important to us!

Be a trailblazer and rate the product, so that others can benefit from your experience and we can keep on optimising!
Jane Doe 23.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Jane Doe 23.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Klientët e biznesit
Kontaktoni ekspertët tanë tani. Gjeni personin e duhur të kontaktit në zonën tuaj
Konsumatorët privatë
Gjeni tregtarë të përshtatshëm në zonën tuaj. Shpejt dhe e lehtë me kërkimin tonë të burimit të furnizimit.