Pastrues intensiv i makinave

SKU: P001086
Heq plotësisht dhe shpejt yndyrat, vajin, karburantin dhe papastërti të tjera të mëdha, si dhe ndryshkun e sipërfaqes ose të veshjes. Pastruesi intensiv i makinave ka veti të shkëlqyera njomjeje dhe depërtimi dhe është lehtësisht i biodegradueshëm. Mësoni më shumë
  • i biodegradueshëm
  • lagështim i lartë ngjitës
  • shpërbën lehtësisht papastërtitë e forta
  • nuk reagon ndaj plastikës, gomës, qelqit, bojës dhe tekstileve
  • aftësi optimale zvarritjeje
Burimet e furnizimit
Heq plotësisht dhe shpejt yndyrat, vajin, karburantin dhe papastërti të tjera të mëdha, si dhe ndryshkun e sipërfaqes ose të veshjes. Pastruesi intensiv i makinave ka veti të shkëlqyera njomjeje dhe depërtimi dhe është lehtësisht i biodegradueshëm.
Për trajtimin paraprak të pjesëve të trupit që janë bërë pis para se të lani makinën.

Application

Tundeni fort para përdorimit, më pas spërkatni pjesët e papastra të automjetit, si p.sh. pjesën para dhe pas, panelet anësore etj. në mënyrë të barabartë dhe të plotë. Në varësi të shkallës së ndotjes, lëreni të veprojë disa minuta (1-3) por mos e lini të thahet. Më pas çojeni makinën në lavazh ose trajtojeni me furçë apo sfungjer dhe më pas shpëlajeni me ujë.
SKU
Informacione
Container type
Container contents
Language line
PU
Pallet unit
Container type: shishe plastike me spërkatje
Container contents: 500 ml
Language line: D-GB-I-E-P
PU: 6
Pallet unit: 624

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Informacion i produktit për konsumatorët Më shumë informacion

Images and documents

Motor oils - Made in Germany

BestBrandLogos
Rishikimi yt Rishikimi yt
Ju lutemi shkruani emrin tuaj
(Opsionale)
(Opsionale)
Ju lutemi jepni një email të vlefshëm
Ju lutemi jepni një përmbledhje
Ju lutemi jepni një përshkrim për vlerësimin
Kjo është një fushë e kërkuar.

Në mënyrë që të jemi në gjendje t'i përgjigjemi reagimeve tuaja dhe të përmirësojmë shërbimin tonë si rezultat, ne do t'ju kontaktojmë në raste individuale, nëse është e nevojshme, me pyetje individuale dhe gjithmonë me një kërkesë për konfirmimin e vlerësimit tuaj në adresën e postës elektronike që keni dhënë (Neni6 (1) lit. f DSGVO).

Your opinion is important to us!

Be a trailblazer and rate the product, so that others can benefit from your experience and we can keep on optimising!
Jane Doe 15.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Jane Doe 15.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Klientët e biznesit
Kontaktoni ekspertët tanë tani. Gjeni personin e duhur të kontaktit në zonën tuaj
Konsumatorët privatë
Gjeni tregtarë të përshtatshëm në zonën tuaj. Shpejt dhe e lehtë me kërkimin tonë të burimit të furnizimit.