Dyll i fortë

SKU: P001078

Pastron, mbron dhe shkëlqen. Dyll i fortë i lëngshëm për një shkëlqim të lartë. Me mbrojtje intensive afatgjatë. Ky emulsion kujdesi me cilësi të lartë mbron bojën nga ndikimet agresive mjedisore. Është i përshtatshëm edhe për bojëra të përgatitura (me pastrues bojërash LIQUI MOLY). Ofron një shkëlqim pasqyrues. I përshtat ...

Mësoni më shumë
  • formon një shtresë mbrojtëse ngjitëse
  • mbrojtje e shkëlqyer afatgjatë
  • shumë produktiv
  • shkëlqim i lartë rrezatues
  • shumë i lehtë për t’u lustruar
Burimet e furnizimit
Pastron, mbron dhe shkëlqen. Dyll i fortë i lëngshëm për një shkëlqim të lartë. Me mbrojtje intensive afatgjatë. Ky emulsion kujdesi me cilësi të lartë mbron bojën nga ndikimet agresive mjedisore. Është i përshtatshëm edhe për bojëra të përgatitura (me pastrues bojërash LIQUI MOLY). Ofron një shkëlqim pasqyrues. I përshtatshëm për makineritë e lustrimit.
Veçanërisht për bojërat me ngjyra dhe metalike, të mira sa të reja ose të përgatitura në përputhje me këto kushte.

Application

Sipërfaqet që do të trajtohen duhet të pastrohen mirë dhe të thahen me kujdes paraprakisht. Tundni fort dyllin e ngjitur përpara përdorimit, më pas vendoseni në një leckë të butë, në një leckë lustruese ose sfungjer dhe hidheni nga pak dhe në mënyrë të barabartë në sipërfaqet e lyera duke përdorur lëvizje rrethore. Trajtoni vetëm zona të pjesshme. Lëreni dyllin e fortë të thahet derisa të formohet një shtresë mat. Pastrojeni këtë me një leckë të pastër dhe të thatë. Mos e përdorni në nxehtësi të drejtpërdrejtë ose në sipërfaqe të lyera të ngrohta. Përdorimi i rregullt çon në një kujdes optimal të bojës.
SKU
Informacione
Container type
Container contents
Language line
PU
Pallet unit
Container type: shishe plastike
Container contents: 500 ml
Language line: D-GB-I-E-P
PU: 6
Pallet unit: 900

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Informacion i produktit për konsumatorët Më shumë informacion

Images and documents

Motor oils - Made in Germany

BestBrandLogos
Rishikimi yt Rishikimi yt
Ju lutemi shkruani emrin tuaj
(Opsionale)
(Opsionale)
Ju lutemi jepni një email të vlefshëm
Ju lutemi jepni një përmbledhje
Ju lutemi jepni një përshkrim për vlerësimin
Kjo është një fushë e kërkuar.

Në mënyrë që të jemi në gjendje t'i përgjigjemi reagimeve tuaja dhe të përmirësojmë shërbimin tonë si rezultat, ne do t'ju kontaktojmë në raste individuale, nëse është e nevojshme, me pyetje individuale dhe gjithmonë me një kërkesë për konfirmimin e vlerësimit tuaj në adresën e postës elektronike që keni dhënë (Neni6 (1) lit. f DSGVO).

Your opinion is important to us!

Be a trailblazer and rate the product, so that others can benefit from your experience and we can keep on optimising!
Jane Doe 12.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Jane Doe 12.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Klientët e biznesit
Kontaktoni ekspertët tanë tani. Gjeni personin e duhur të kontaktit në zonën tuaj
Konsumatorët privatë
Gjeni tregtarë të përshtatshëm në zonën tuaj. Shpejt dhe e lehtë me kërkimin tonë të burimit të furnizimit.