Lustrim me leckë mikrofibër

SKU: P005181

Leckë me mikrofibër e cilësisë së lartë, me fibra të gjata, veçanërisht me push për tharje pas larjes së automjetit dhe për fshirjen e produkteve të kujdesit dhe mbetjet e lustrimit. Thith në mënyrë të sigurt mbetjet e dyllit dhe lustrës dhe garanton një shkëlqim rrezatues dhe të thellë pa vija, shirita ose shtëllunga. Falë ...

Mësoni më shumë
  • mund të lahet deri në 95 °C
  • thithje e shkëlqyer e ujit dhe papastërtive
  • jashtëzakonisht pushatak
  • pa buzë
  • Madhësia 40 x 40 cm
  • Shfaq më shumë
Burimet e furnizimit
Leckë me mikrofibër e cilësisë së lartë, me fibra të gjata, veçanërisht me push për tharje pas larjes së automjetit dhe për fshirjen e produkteve të kujdesit dhe mbetjet e lustrimit. Thith në mënyrë të sigurt mbetjet e dyllit dhe lustrës dhe garanton një shkëlqim rrezatues dhe të thellë pa vija, shirita ose shtëllunga. Falë një procesi të veçantë endjeje për shmangien e gërvishtjeve në sipërfaqe të ndjeshme kemi një rezultat pa skaje. Mund të lahet dhe si rrjedhojë, ka një rezistencë të jashtëzakonshme.
Për tharje pas larjes së automjetit dhe fshirjen e produkteve të kujdesit dhe mbetjet nga lustra në të gjitha sipërfaqet e ndjeshme si bojë, pleksiglas, fletë metalike, plastikë, inoks apo edhe dru të llakuar.

Application

Sipërfaqet që do të trajtohen duhet të jenë pa papastërti të madhe. Tërhiqeni leckën e shtrirë mbi sipërfaqet që do të thahen. Përdorni leckën e thatë me mikrofibër për të fshirë produktin e kujdesit duke kryer lëvizje rrethore dhe duke shtypur lehtë.
SKU
Informacione
Container type
Container contents
Language line
PU
Pallet unit
Container type: qese plastike me perforim Euro
Container contents: 1 Stk
Language line: D-GB-I-E-P
PU: 6
Pallet unit: 798

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Motor oils - Made in Germany

BestBrandLogos
Rishikimi yt Rishikimi yt
Ju lutemi shkruani emrin tuaj
(Opsionale)
(Opsionale)
Ju lutemi jepni një email të vlefshëm
Ju lutemi jepni një përmbledhje
Ju lutemi jepni një përshkrim për vlerësimin
Kjo është një fushë e kërkuar.

Në mënyrë që të jemi në gjendje t'i përgjigjemi reagimeve tuaja dhe të përmirësojmë shërbimin tonë si rezultat, ne do t'ju kontaktojmë në raste individuale, nëse është e nevojshme, me pyetje individuale dhe gjithmonë me një kërkesë për konfirmimin e vlerësimit tuaj në adresën e postës elektronike që keni dhënë (Neni6 (1) lit. f DSGVO).

Your opinion is important to us!

Be a trailblazer and rate the product, so that others can benefit from your experience and we can keep on optimising!
Jane Doe 22.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Jane Doe 22.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Klientët e biznesit
Kontaktoni ekspertët tanë tani. Gjeni personin e duhur të kontaktit në zonën tuaj
Konsumatorët privatë
Gjeni tregtarë të përshtatshëm në zonën tuaj. Shpejt dhe e lehtë me kërkimin tonë të burimit të furnizimit.