Mbrojtje nga nafta Marine

SKU: P003646

Zgjidhje efikase kundër baktereve, tharmit dhe mykut. I përshtatshëm për ruajtje të sigurt afatgjatë. Kujdeset dhe mbron të gjithë sistemin e karburantit falë pastruesve dhe mbrojtjes nga gërryerja. Me përforcues të numrit të cetanit për nisje të lehtë gjatë vënies sërish në punë dhe performancë maksimale të motorit. Mbron n ...

Mësoni më shumë
  • dezinfekton sistemet e enëve të infektuara
  • rrit numrin e cetanit
  • tepër efikas
  • pastron dhe mirëmban
  • parandalon infektimin bakterial
  • Shfaq më shumë
Burimet e furnizimit
Burimet e furnizimit
Burimet e furnizimit
Burimet e furnizimit
ghs05 ghs07 ghs08 ghs09
ghs05 ghs07 ghs08 ghs09
ghs05 ghs07 ghs08 ghs09
ghs05 ghs07 ghs08 ghs09

Zgjidhje efikase kundër baktereve, tharmit dhe mykut. I përshtatshëm për ruajtje të sigurt afatgjatë. Kujdeset dhe mbron të gjithë sistemin e karburantit falë pastruesve dhe mbrojtjes nga gërryerja. Me përforcues të numrit të cetanit për nisje të lehtë gjatë vënies sërish në punë dhe performancë maksimale të motorit. Mbron nga efektet negative të ujit në sistemet e karburantit. Përdorni me kujdes produktet biocidale. Lexoni gjithmonë etiketën dhe informacionin e produktit përpara përdorimit.

Për përdorim parandalues dhe dezinfektim të sistemeve të cisternave të ndotura në anije dhe në cisternat e magazinimit. Për sistemet që janë tashmë të ndotura, kryeni dozimin e shokut duke zbatuar raportin 1:200. Një gotë matëse (25 ml) mjafton për 5 l naftë. Për përdorim parandalues (1:1000), një enë dozimi (25 ml) mjafton për 25 l naftë.

Application

Për sistemet që janë tashmë të ndotura, kryeni dozimin e shokut duke zbatuar raportin 1:200. Një gotë matëse (25 ml) mjafton për 5 l naftë. Për përdorim parandalues (1:1000), një enë dozimi (25 ml) mjafton për 25 l naftë. Tundeni para përdorimit.

CHZN4667

SKU
Informacione
Container type
Container contents
Language line
PU
Pallet unit
Container type: kanoçe prej flete metalike
Container contents: 500 ml
Language line: GB-DK-N-FIN-S-GR
PU: 6
Pallet unit: 1134
Container type: kanoçe prej flete metalike
Container contents: 1 l
Language line: GB-DK-N-FIN-S-GR
PU: 6
Pallet unit: 630
Container type: kanoçe prej flete metalike
Container contents: 500 ml
Language line: D-F-I-E-GR
PU: 6
Pallet unit: 1134
Container type: kanoçe prej flete metalike
Container contents: 1 l
Language line: D-F-I-E-NL
PU: 6
Pallet unit: 570

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Informacion i produktit për konsumatorët Më shumë informacion

Images and documents

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Informacion i produktit për konsumatorët Më shumë informacion

Images and documents

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Informacion i produktit për konsumatorët Më shumë informacion

Images and documents

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Informacion i produktit për konsumatorët Më shumë informacion

Images and documents

Motor oils - Made in Germany

BestBrandLogos
Rishikimi yt Rishikimi yt
Ju lutemi shkruani emrin tuaj
(Opsionale)
(Opsionale)
Ju lutemi jepni një email të vlefshëm
Ju lutemi jepni një përmbledhje
Ju lutemi jepni një përshkrim për vlerësimin
Kjo është një fushë e kërkuar.

Në mënyrë që të jemi në gjendje t'i përgjigjemi reagimeve tuaja dhe të përmirësojmë shërbimin tonë si rezultat, ne do t'ju kontaktojmë në raste individuale, nëse është e nevojshme, me pyetje individuale dhe gjithmonë me një kërkesë për konfirmimin e vlerësimit tuaj në adresën e postës elektronike që keni dhënë (Neni6 (1) lit. f DSGVO).

Your opinion is important to us!

Be a trailblazer and rate the product, so that others can benefit from your experience and we can keep on optimising!
Jane Doe 30.05.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Jane Doe 30.05.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Klientët e biznesit
Kontaktoni ekspertët tanë tani. Gjeni personin e duhur të kontaktit në zonën tuaj
Konsumatorët privatë
Gjeni tregtarë të përshtatshëm në zonën tuaj. Shpejt dhe e lehtë me kërkimin tonë të burimit të furnizimit.