Hybrid Additive

SKU: P004253
Aditiv i zhvilluar posaçërisht për motorët hibridë më modernë. Me efekt të shkëlqyer pastrimi të përshtatur me teknologjinë e motorit. Largon grumbullimet dhe mbron nga gërryerja. Stabilizon karburantin dhe mbron nga vjetrimi dhe oksidimi. Mësoni më shumë
  • mbrojtje e mirë ndaj gërryerjes
  • qëndrueshmëri optimale ndaj vjetrimit
  • redukton emetimet CO2
  • redukton emetimet ndotëse
  • parandalon grumbullimin e mbetjeve
  • Shfaq më shumë
Burimet e furnizimit
ghs08
Aditiv i zhvilluar posaçërisht për motorët hibridë më modernë. Me efekt të shkëlqyer pastrimi të përshtatur me teknologjinë e motorit. Largon grumbullimet dhe mbron nga gërryerja. Stabilizon karburantin dhe mbron nga vjetrimi dhe oksidimi.
I përshtatshëm për të gjitha automjetet hibride me motorë benzine. Për shtim të drejtpërdrejtë në cisternën e karburantit. 250 ml mjaftojnë për deri në 75 l benzinë (dozimi 1:300).

Application

Shtoni aditivin direkt në enë. Një shishe mjafton për 75 l benzinë.
SKU
Informacione
Container type
Container contents
Language line
PU
Pallet unit
Container type: kanoçe prej flete metalike
Container contents: 250 ml
Language line: D-GB-I-E-P
PU: 6
Pallet unit: 1344

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Motor oils - Made in Germany

BestBrandLogos
Rishikimi yt Rishikimi yt
Ju lutemi shkruani emrin tuaj
(Opsionale)
(Opsionale)
Ju lutemi jepni një email të vlefshëm
Ju lutemi jepni një përmbledhje
Ju lutemi jepni një përshkrim për vlerësimin
Kjo është një fushë e kërkuar.

Në mënyrë që të jemi në gjendje t'i përgjigjemi reagimeve tuaja dhe të përmirësojmë shërbimin tonë si rezultat, ne do t'ju kontaktojmë në raste individuale, nëse është e nevojshme, me pyetje individuale dhe gjithmonë me një kërkesë për konfirmimin e vlerësimit tuaj në adresën e postës elektronike që keni dhënë (Neni6 (1) lit. f DSGVO).

Your opinion is important to us!

Be a trailblazer and rate the product, so that others can benefit from your experience and we can keep on optimising!
Jane Doe 28.05.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Jane Doe 28.05.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Klientët e biznesit
Kontaktoni ekspertët tanë tani. Gjeni personin e duhur të kontaktit në zonën tuaj
Konsumatorët privatë
Gjeni tregtarë të përshtatshëm në zonën tuaj. Shpejt dhe e lehtë me kërkimin tonë të burimit të furnizimit.