Pastrues i sistemit të motorëve me naftë

Top product Top product
SKU: P000193

Liron komponentët e prodhuar me precizion të lartë si p.sh. injektorët dhe pompat me presion të lartë nga grumbullimet e bezdisshme dhe siguron operimin e tyre optimal. Gjithashtu mbron komponentët e shtrenjtë të sistemit të injektimit me përmirësues të efikasitetit të lubrifikimit dhe frenues të gërryerjes. Siguron performancë or ...

Mësoni më shumë
  • largon grumbullimet në të gjithë sistemin e karburantit
  • për motorët e naftës duke përfshirë teknologjinë Common Rail dhe atë të grykës së pompës
  • garanton djegie optimale
  • mbron komponentët e sistemit të injektimit nga konsumimi
  • parandalon mbërthimin dhe bashkimin e gjilpërave të grykës
  • Shfaq më shumë
Burimet e furnizimit
ghs08 ghs09
Liron komponentët e prodhuar me precizion të lartë si p.sh. injektorët dhe pompat me presion të lartë nga grumbullimet e bezdisshme dhe siguron operimin e tyre optimal. Gjithashtu mbron komponentët e shtrenjtë të sistemit të injektimit me përmirësues të efikasitetit të lubrifikimit dhe frenues të gërryerjes. Siguron performancë origjinale të motorit dhe emetime të ulëta të shkarkimit.
Për përdorim në pikat e servisit në të gjithë motorët me naftë, duke përfshirë injektimin me presion të lartë të Common Rail dhe grykën e pompës, si dhe në automjete me dhe pa filtra të grimcave të naftës. Shtim i drejtpërdrejtë në cisternën e karburantit. Mjafton për 75 l karburant maksimumi.

Application

Mund t'i shtohet karburantit në çdo kohë. Përzierja ndodh automatikisht. 300 ml mjaftojnë për 75 l karburant maksimumi.
Rekomandim: Shtuar karburantit me naftë gjatë inspektimit ose punëve të tjera të mirëmbajtjes në sistemin e karburantit.
SKU
Informacione
Container type
Container contents
Language line
PU
Pallet unit
Container type: kanoçe prej flete metalike
Container contents: 300 ml
Language line: D-NL
PU: 6
Pallet unit: 1344

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Motor oils - Made in Germany

BestBrandLogos
Rishikimi yt Rishikimi yt
Ju lutemi shkruani emrin tuaj
(Opsionale)
(Opsionale)
Ju lutemi jepni një email të vlefshëm
Ju lutemi jepni një përmbledhje
Ju lutemi jepni një përshkrim për vlerësimin
Kjo është një fushë e kërkuar.

Në mënyrë që të jemi në gjendje t'i përgjigjemi reagimeve tuaja dhe të përmirësojmë shërbimin tonë si rezultat, ne do t'ju kontaktojmë në raste individuale, nëse është e nevojshme, me pyetje individuale dhe gjithmonë me një kërkesë për konfirmimin e vlerësimit tuaj në adresën e postës elektronike që keni dhënë (Neni6 (1) lit. f DSGVO).

Your opinion is important to us!

Be a trailblazer and rate the product, so that others can benefit from your experience and we can keep on optimising!
Jane Doe 12.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Jane Doe 12.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Klientët e biznesit
Kontaktoni ekspertët tanë tani. Gjeni personin e duhur të kontaktit në zonën tuaj
Konsumatorët privatë
Gjeni tregtarë të përshtatshëm në zonën tuaj. Shpejt dhe e lehtë me kërkimin tonë të burimit të furnizimit.