Heqës Pro-Line i injektorëve dhe kandelave të ngrohësit

SKU: P003678
Tretës me performancë të lartë për injektorët e mbërthyer, kandelat e ngrohësit dhe kandelat e motorinos. Infiltron papastërtitë dhe gërryerjen dhe mundëson heqjen e lehtë. Falë vetive të tij të shkëlqyera pastruese, ai largon pa problem mbetjet e vajit të grimcuar, depozitimet e rrëshirës dhe koret e papastërtive. Mësoni më shumë
  • liron pjesët e ngecura dhe të ndryshkura
  • shpërbën lehtësisht papastërtitë e forta
  • çmontimi pa probleme është i mundur
  • heq ndryshkun
Burimet e furnizimit
ghs02 ghs07 ghs08

Dieses Produkt wird durch die Verordnung (EU) Nr. 2019/1148 reguliert: Alle verdächtigen Transaktionen sowie das Abhandenkommen und der Diebstahl erheblicher Mengen sind der zuständigen nationalen Kontaktstelle zu melden. Siehe hier.

Tretës me performancë të lartë për injektorët e mbërthyer, kandelat e ngrohësit dhe kandelat e motorinos. Infiltron papastërtitë dhe gërryerjen dhe mundëson heqjen e lehtë. Falë vetive të tij të shkëlqyera pastruese, ai largon pa problem mbetjet e vajit të grimcuar, depozitimet e rrëshirës dhe koret e papastërtive.
Për lirimin e injektorëve të mbërthyer, kandelave të ngrohësit dhe kandelave të motorinos.

Application

Shkundeni shishen mirë përpara përdorimit. Spërkatni tërësisht çdo grumbullim karboni që duhet hequr dhe lëreni të veprojnë për 15-30 minuta. Pastaj hiqni çdo papastërti dhe injektorët, kandelat e ngrohësit ose kandelat e motorinos. Nëse është shumë i pistë, lëreni tretësin të veprojë brenda natës. Në rast gërryerjeje jashtëzakonisht të madhe, shpërndani paraprakisht injektorët e prekur me heqësin e shpejtë të ndryshkut Pro-Line (Artikulli nr. 7390). Kur përdoret në plastikë: Kontrolloni përputhshmërinë e materialit në diku ku nuk bie në sy përpara përdorimit.
SKU
Informacione
Container type
Container contents
Language line
PU
Pallet unit
Container type: kanoçe aerosoli
Container contents: 400 ml
Language line: D-GB-I-E-P
PU: 6
Pallet unit: 1116

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Informacion i produktit për konsumatorët Më shumë informacion

Images and documents

Motor oils - Made in Germany

BestBrandLogos
Rishikimi yt Rishikimi yt
Ju lutemi shkruani emrin tuaj
(Opsionale)
(Opsionale)
Ju lutemi jepni një email të vlefshëm
Ju lutemi jepni një përmbledhje
Ju lutemi jepni një përshkrim për vlerësimin
Kjo është një fushë e kërkuar.

Në mënyrë që të jemi në gjendje t'i përgjigjemi reagimeve tuaja dhe të përmirësojmë shërbimin tonë si rezultat, ne do t'ju kontaktojmë në raste individuale, nëse është e nevojshme, me pyetje individuale dhe gjithmonë me një kërkesë për konfirmimin e vlerësimit tuaj në adresën e postës elektronike që keni dhënë (Neni6 (1) lit. f DSGVO).

Your opinion is important to us!

Be a trailblazer and rate the product, so that others can benefit from your experience and we can keep on optimising!
Jane Doe 28.05.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Jane Doe 28.05.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Klientët e biznesit
Kontaktoni ekspertët tanë tani. Gjeni personin e duhur të kontaktit në zonën tuaj
Konsumatorët privatë
Gjeni tregtarë të përshtatshëm në zonën tuaj. Shpejt dhe e lehtë me kërkimin tonë të burimit të furnizimit.