Synthoil Race Tech GT1 10W-60

SKU: P000342

Vaj motori plotësisht sintetik me fërkim të ulët për drejtuesit e automjeteve sportive dhe për kushte ekstreme operimi. Ofron siguri maksimale të lubrifikimit, presion optimal të vajit dhe mbrojtje maksimale ndaj konsumit falë viskozitetit klasik Motorsport. Performanca maksimale dhe rezervat e larta të energjisë ju çojnë në destinaci ...

Mësoni më shumë

Specifikimet / Miratimet: ACEA A3/B4, API SN LIQUI MOLY e rekomandon këtë produkt për automjetet ose njësitë për të cilat kërkohen specifikimet e mëposhtme ose numrat origjinalë të pjesëve rezervë: Fiat 9.55535-H3 Shfaq më shumë

  • pastërti e shkëlqyer motori
  • konsumim tejet i ulët i vajit
  • humbje tejet e ulët e avullimit
  • siguri e lartë lubrifikimi
  • testuar për katalizator
  • Shfaq më shumë
Burimet e furnizimit
Burimet e furnizimit
Vaj motori plotësisht sintetik me fërkim të ulët për drejtuesit e automjeteve sportive dhe për kushte ekstreme operimi. Ofron siguri maksimale të lubrifikimit, presion optimal të vajit dhe mbrojtje maksimale ndaj konsumit falë viskozitetit klasik Motorsport. Performanca maksimale dhe rezervat e larta të energjisë ju çojnë në destinacionin tuaj më shpejt dhe më të sigurt.
Zhvilluar posaçërisht për Motorsport. I përshtatshëm për motorët me benzinë dhe naftë për përdorim sportiv gjatë gjithë vitit. Turboja dhe konverteri katalitik janë testuar.

Application

Duhet të respektohen udhëzimet e përdorimit të prodhuesve të automjeteve dhe motorëve.
SKU
Informacione
Container type
Container contents
Language line
PU
Pallet unit
Container type: enë plastike
Container contents: 1 l
Language line: BOOKLET
PU: 6
Pallet unit: 576
Container type: enë plastike
Container contents: 5 l
Language line: BOOKLET
PU: 4
Pallet unit: 144
Specifikimet / Miratimet

ACEA A3, ACEA B4, API SN

LIQUI MOLY e rekomandon këtë produkt për automjetet ose njësitë për të cilat kërkohen specifikimet e mëposhtme ose numrat origjinalë të pjesëve rezervë

Fiat 9.55535-H3

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Motor oils - Made in Germany

BestBrandLogos
Rishikimi yt Rishikimi yt
Ju lutemi shkruani emrin tuaj
(Opsionale)
(Opsionale)
Ju lutemi jepni një email të vlefshëm
Ju lutemi jepni një përmbledhje
Ju lutemi jepni një përshkrim për vlerësimin
Kjo është një fushë e kërkuar.

Në mënyrë që të jemi në gjendje t'i përgjigjemi reagimeve tuaja dhe të përmirësojmë shërbimin tonë si rezultat, ne do t'ju kontaktojmë në raste individuale, nëse është e nevojshme, me pyetje individuale dhe gjithmonë me një kërkesë për konfirmimin e vlerësimit tuaj në adresën e postës elektronike që keni dhënë (Neni6 (1) lit. f DSGVO).

Your opinion is important to us!

Be a trailblazer and rate the product, so that others can benefit from your experience and we can keep on optimising!
Jane Doe 20.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Jane Doe 20.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Klientët e biznesit
Kontaktoni ekspertët tanë tani. Gjeni personin e duhur të kontaktit në zonën tuaj
Konsumatorët privatë
Gjeni tregtarë të përshtatshëm në zonën tuaj. Shpejt dhe e lehtë me kërkimin tonë të burimit të furnizimit.