Pastrues special i disqeve

Top product Top product
SKU: P001108
Pastrues special me tregues praktik të papastërtive. Pastron disqet e aluminit dhe çelikut në mënyrë intensive dhe të ngadaltë. Heq pa mundim gërryerjen e frenave dhe papastërtitë e tjera. Zvogëlon papastërtitë e reja të forta dhe siguron shkëlqim rrezatues dhe jetëgjatësi shërbimi të disqeve me përdorim të rregullt. I biodegr ...
Mësoni më shumë
  • efekt i shkëlqyer pastrimi
  • pastron butësisht
  • lagështim shumë i lartë ngjitës
  • neutral ndaj pH-it të lëkurës
  • I përshtatshëm për buzë alumini dhe çeliku
Burimet e furnizimit
ghs07
Pastrues special me tregues praktik të papastërtive. Pastron disqet e aluminit dhe çelikut në mënyrë intensive dhe të ngadaltë. Heq pa mundim gërryerjen e frenave dhe papastërtitë e tjera. Zvogëlon papastërtitë e reja të forta dhe siguron shkëlqim rrezatues dhe jetëgjatësi shërbimi të disqeve me përdorim të rregullt. I biodegradueshëm dhe pa acide.
Për disqe të të gjitha llojeve. Mos e përdorni në disqe të rilyera.

Application

1. Shkundeni mirë përpara përdorimit. 
2. Më pas sprucojeni pastruesin e veçantë të disqeve në mënyrë të barabartë mbi disqet e ndotura. Shënim për sprucon 1 litërshe: Kur këmbëza tërhiqet shpejt, krijohet një model i gjerë dhe i sheshtë lustrimi; kur shtypet ngadalë krijohet një model spërkatës selektiv.
3. Në varësi të shkallës së papastërtisë lëreni të veprojë për 5-7 minuta, por mos e lini të thahet.
4. Për papastërti tejet të forta, punojeni sërish me një sfungjer ose furçë. 
5. Procesi i pastrimit mund të kontrollohet me sy duke ndryshuar ngjyrën dhe arrin pikën optimale kur ngjyra është plotësisht vjollcë. 
6. Shpëlajini disqet plotësisht me një pastrues me presion të lartë.
Shënim: Mos e përdorni në disqe të nxehta ose në rrezet e drejtpërdrejta të diellit! Për sipërfaqe të ndjeshme, kontrolloni para përdorimit përputhshmërinë e materialit diku ku nuk bie në sy!
SKU
Informacione
Container type
Container contents
Language line
PU
Pallet unit
Container type: shishe plastike me spërkatje
Container contents: 1 l
Language line: D
PU: 6
Pallet unit: 510

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Informacion i produktit për konsumatorët Më shumë informacion

Images and documents

Motor oils - Made in Germany

BestBrandLogos
Rishikimi yt Rishikimi yt
Ju lutemi shkruani emrin tuaj
(Opsionale)
(Opsionale)
Ju lutemi jepni një email të vlefshëm
Ju lutemi jepni një përmbledhje
Ju lutemi jepni një përshkrim për vlerësimin
Kjo është një fushë e kërkuar.

Në mënyrë që të jemi në gjendje t'i përgjigjemi reagimeve tuaja dhe të përmirësojmë shërbimin tonë si rezultat, ne do t'ju kontaktojmë në raste individuale, nëse është e nevojshme, me pyetje individuale dhe gjithmonë me një kërkesë për konfirmimin e vlerësimit tuaj në adresën e postës elektronike që keni dhënë (Neni6 (1) lit. f DSGVO).

Your opinion is important to us!

Be a trailblazer and rate the product, so that others can benefit from your experience and we can keep on optimising!
Jane Doe 24.05.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Jane Doe 24.05.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Klientët e biznesit
Kontaktoni ekspertët tanë tani. Gjeni personin e duhur të kontaktit në zonën tuaj
Konsumatorët privatë
Gjeni tregtarë të përshtatshëm në zonën tuaj. Shpejt dhe e lehtë me kërkimin tonë të burimit të furnizimit.