Pro-Line Turbolader Additiv

SKU: P004117
Përdoret për mbushjen e parë të ngarkuesve të rinj turbo për t'i mbrojtur nga boshatisja dhe dëmtimi për shkak të mungesës së vajit gjatë fazës së përdorimit pas ndryshimit. Rrit besueshmërinë operacionale të ngarkuesit të ri turbo. Mësoni më shumë
  • rrit sigurinë operacionale
  • veti të shkëlqyera të funksionimit në rast urgjence
  • përzihet me vajrat motorike të disponueshme në treg
  • mbron nga dëmtimi për shkak të mungesës së naftës gjatë fazës së funksionimit
Burimet e furnizimit
Përdoret për mbushjen e parë të ngarkuesve të rinj turbo për t'i mbrojtur nga boshatisja dhe dëmtimi për shkak të mungesës së vajit gjatë fazës së përdorimit pas ndryshimit. Rrit besueshmërinë operacionale të ngarkuesit të ri turbo.
I përshtatshëm për të gjithë ngarkuesit turbo. Mund të përzihet me të gjitha vajrat e motorit.

Application

Vrima e hyrjes së vajit të ngarkuesit turbo mbushet deri në grykë me aditiv Pro-Line të ngarkuesit turbo para se të vihet në punë linja e furnizimit me vaj.
SKU
Informacione
Container type
Container contents
Language line
PU
Pallet unit
Container type: tub plastik
Container contents: 20 g
Language line: D
PU: 12
Pallet unit: 3120

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Motor oils - Made in Germany

BestBrandLogos
Rishikimi yt Rishikimi yt
Ju lutemi shkruani emrin tuaj
(Opsionale)
(Opsionale)
Ju lutemi jepni një email të vlefshëm
Ju lutemi jepni një përmbledhje
Ju lutemi jepni një përshkrim për vlerësimin
Kjo është një fushë e kërkuar.

Në mënyrë që të jemi në gjendje t'i përgjigjemi reagimeve tuaja dhe të përmirësojmë shërbimin tonë si rezultat, ne do t'ju kontaktojmë në raste individuale, nëse është e nevojshme, me pyetje individuale dhe gjithmonë me një kërkesë për konfirmimin e vlerësimit tuaj në adresën e postës elektronike që keni dhënë (Neni6 (1) lit. f DSGVO).

Your opinion is important to us!

Be a trailblazer and rate the product, so that others can benefit from your experience and we can keep on optimising!
Jane Doe 22.05.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Jane Doe 22.05.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Klientët e biznesit
Kontaktoni ekspertët tanë tani. Gjeni personin e duhur të kontaktit në zonën tuaj
Konsumatorët privatë
Gjeni tregtarë të përshtatshëm në zonën tuaj. Shpejt dhe e lehtë me kërkimin tonë të burimit të furnizimit.