Graso për varka Marine

SKU: P003656

Graso me performancë të lartë për një sërë pikash lubrifikimi në varka. Zvogëlon fërkimin dhe konsumimin. Aftësi lubrifikuese afatgjatë. Rezistente ndaj vjetrimit dhe shtypjes, rezistente ndaj ujit të ftohtë dhe të nxehtë. E papërshkueshme nga uji dhe plotësisht e papërshkueshme nga uji i kripur. Përputhet me specifikimin G460 t ...

Mësoni më shumë
Burimet e furnizimit
Burimet e furnizimit
Burimet e furnizimit
Burimet e furnizimit
Graso me performancë të lartë për një sërë pikash lubrifikimi në varka. Zvogëlon fërkimin dhe konsumimin. Aftësi lubrifikuese afatgjatë. Rezistente ndaj vjetrimit dhe shtypjes, rezistente ndaj ujit të ftohtë dhe të nxehtë. E papërshkueshme nga uji dhe plotësisht e papërshkueshme nga uji i kripur. Përputhet me specifikimin G460 të Marine së NATO-s. Rezistente në mjedise me lagështirë dhe siguron izolim të mirë. Etiketimi sipas DIN 51502. KPF2G-20.
Mund të përdoret në mënyra të ndryshme në pikat e lubrifikimit të grasos në të gjithë sektorin e anijeve dhe varkave. Gjithashtu për komponentët e jashtëm që janë të ekspozuar ndaj ajrit me përmbajtje kripe dhe ujit të kripur.

Application

Siç ndodh zakonisht me grasot. Respektoni udhëzimet e prodhuesit të kushinetave. Pistoleta jonë e grasos me levë dore për fishekët (Artikulli nr. 5310) është e përshtatshme për përdorimin e fishekut plastik 400 g.
SKU
Informacione
Container type
Container contents
Language line
PU
Pallet unit
Container type: tub plastik
Container contents: 250 g
Language line: GB-DK/N-FIN-S-RUS
PU: 12
Pallet unit: 1260
Container type: fishek plastik
Container contents: 400 g
Language line: D-F-I-E-NL
PU: 12
Pallet unit: 1260
Container type: tub plastik
Container contents: 250 g
Language line: D-F-I-E-GR
PU: 12
Pallet unit: 1260
Container type: fishek plastik
Container contents: 400 g
Language line: GB-DK-N-FIN-S-GR
PU: 12
Pallet unit: 1260

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Motor oils - Made in Germany

BestBrandLogos
Rishikimi yt Rishikimi yt
Ju lutemi shkruani emrin tuaj
(Opsionale)
(Opsionale)
Ju lutemi jepni një email të vlefshëm
Ju lutemi jepni një përmbledhje
Ju lutemi jepni një përshkrim për vlerësimin
Kjo është një fushë e kërkuar.

Në mënyrë që të jemi në gjendje t'i përgjigjemi reagimeve tuaja dhe të përmirësojmë shërbimin tonë si rezultat, ne do t'ju kontaktojmë në raste individuale, nëse është e nevojshme, me pyetje individuale dhe gjithmonë me një kërkesë për konfirmimin e vlerësimit tuaj në adresën e postës elektronike që keni dhënë (Neni6 (1) lit. f DSGVO).

Your opinion is important to us!

Be a trailblazer and rate the product, so that others can benefit from your experience and we can keep on optimising!
Jane Doe 23.05.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Jane Doe 23.05.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Klientët e biznesit
Kontaktoni ekspertët tanë tani. Gjeni personin e duhur të kontaktit në zonën tuaj
Konsumatorët privatë
Gjeni tregtarë të përshtatshëm në zonën tuaj. Shpejt dhe e lehtë me kërkimin tonë të burimit të furnizimit.