Graso për çikrik Marine

SKU: P003612

Graso sintetike me performancë të lartë me lubrifikantë të ngurtë PTFE. E zhvilluar posaçërisht për çikrikë dhe krikë të të gjitha llojeve. Ofron mbrojtje të jashtëzakonshme ndaj konsumimit dhe zvogëlon fërkimin falë lubrifikantit të fortë. Rezistente ndaj ujit të ëmbël dhe të kripur, me ngjitje shumë të mirë. Pa rrëshirë dhe acid.

Mësoni më shumë
  • aftësi e shkëlqyer ngjitjeje
  • karakteristika të shkëlqyera të mbrojtjes nga presioni i lartë dhe konsumimi
  • garanton jetëgjatësi
  • rezistencë ndaj ujit të detit dhe të kripur
Burimet e furnizimit
Burimet e furnizimit

Graso sintetike me performancë të lartë me lubrifikantë të ngurtë PTFE. E zhvilluar posaçërisht për çikrikë dhe krikë të të gjitha llojeve. Ofron mbrojtje të jashtëzakonshme ndaj konsumimit dhe zvogëlon fërkimin falë lubrifikantit të fortë. Rezistente ndaj ujit të ëmbël dhe të kripur, me ngjitje shumë të mirë. Pa rrëshirë dhe acid.

E shkëlqyeshme për çikrikët dhe krikët me çiftëzime metalike joferrore ose plastike. Ngjitës i fortë dhe neutral ndaj ndikimeve të dëmshme mjedisore.

Application

Sipërfaqet duhet të jenë të pastra para përdorimit dhe pa mbetje, papastërti dhe lagështi.
SKU
Informacione
Container type
Container contents
Language line
PU
Pallet unit
Container type: tub plastik
Container contents: 100 g
Language line: D-F-I-E-GR
PU: 6
Pallet unit: 1560
Container type: tub plastik
Container contents: 100 g
Language line: GB-DK/N-FIN-S-RUS
PU: 6
Pallet unit: 1560

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Motor oils - Made in Germany

BestBrandLogos
Rishikimi yt Rishikimi yt
Ju lutemi shkruani emrin tuaj
(Opsionale)
(Opsionale)
Ju lutemi jepni një email të vlefshëm
Ju lutemi jepni një përmbledhje
Ju lutemi jepni një përshkrim për vlerësimin
Kjo është një fushë e kërkuar.

Në mënyrë që të jemi në gjendje t'i përgjigjemi reagimeve tuaja dhe të përmirësojmë shërbimin tonë si rezultat, ne do t'ju kontaktojmë në raste individuale, nëse është e nevojshme, me pyetje individuale dhe gjithmonë me një kërkesë për konfirmimin e vlerësimit tuaj në adresën e postës elektronike që keni dhënë (Neni6 (1) lit. f DSGVO).

Your opinion is important to us!

Be a trailblazer and rate the product, so that others can benefit from your experience and we can keep on optimising!
Jane Doe 21.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Jane Doe 21.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Klientët e biznesit
Kontaktoni ekspertët tanë tani. Gjeni personin e duhur të kontaktit në zonën tuaj
Konsumatorët privatë
Gjeni tregtarë të përshtatshëm në zonën tuaj. Shpejt dhe e lehtë me kërkimin tonë të burimit të furnizimit.