Dyll sprucoje me shkëlqim për Motorbike

SKU: P003208

Dylli siguron një shkëlqim të lartë reflektues dhe rifreskim të mrekullueshëm të ngjyrave. Papastërtitë e lehta të rrugës dhe papastërtitë yndyrore hiqen pa mundim dhe shpejt pa shkaktuar gërvishtje. Lustrim super i lehtë (si fshirja e pluhurit) krijon një sipërfaqe të lëmuar me shkëlqim të lartë dhe thellësi të mirë të n ...

Mësoni më shumë
  • largon papastërtitë yndyrore dhe pakëson ndotjen e rrugëve
  • mbrojtje e shkëlqyer afatgjatë
  • mbron kundër ndikimeve agresive mjedisore
  • shumë produktiv
  • pa silikon
  • Shfaq më shumë
Burimet e furnizimit
ghs02
Dylli siguron një shkëlqim të lartë reflektues dhe rifreskim të mrekullueshëm të ngjyrave. Papastërtitë e lehta të rrugës dhe papastërtitë yndyrore hiqen pa mundim dhe shpejt pa shkaktuar gërvishtje. Lustrim super i lehtë (si fshirja e pluhurit) krijon një sipërfaqe të lëmuar me shkëlqim të lartë dhe thellësi të mirë të ngjyrave për të gjitha llojet e llakut dhe bojës. Shtresa mbrojtëse e krijuar kompenson gërvishtjet e lehta dhe ruan bojën kundër ndikimeve klimatike.
Kujdes i shkëlqyer i bojës për raste. Mbyllje optimale e sipërfaqeve të lyera kundër ndikimeve klimatike. Për bojëra me ngjyra dhe metalike, të reja ose të përgatitura në përputhje me rrethanat, si dhe për përgatitjen e shpejtë të automjeteve të reja ose të përdorura në sallat e ekspozitave.

Application

Përdorimi i lehtë dhe i shpejtë minimizon sasinë e punës. Nëse ka ndotje të madhe, pastroni dhe thani paraprakisht sipërfaqet që do të trajtohen. Shkundni fort dyllin e sprucos me shkëlqim përpara përdorimit. Përdoreni nga pak dhe në mënyrë të barabartë në sipërfaqet e lyera. Trajtoni vetëm zona të pjesshme. Pas një kohe të shkurtër tharjeje me një leckë të butë ose leckë mikrofibër, artikulli nr. 1651, pastroni sipërfaqet që do të trajtohen dhe lustrojini ato njëkohësisht. Nëse është e nevojshme, përdorni një leckë të thatë për të lustruar.

Letrat prej celuloze ose prej letre nuk janë të përshtatshme për lustrim ose ri-lustrim.

Shënim: Mos e spërkatni në sipërfaqe shumë të nxehta ose mos e përdorni në rrezet e drejtpërdrejta të diellit.

SKU
Informacione
Container type
Container contents
Language line
PU
Pallet unit
Container type: kanoçe aerosoli
Container contents: 400 ml
Language line: D-GB-E-P
PU: 6
Pallet unit: 1080

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Informacion i produktit për konsumatorët Më shumë informacion

Images and documents

Motor oils - Made in Germany

BestBrandLogos
Rishikimi yt Rishikimi yt
Ju lutemi shkruani emrin tuaj
(Opsionale)
(Opsionale)
Ju lutemi jepni një email të vlefshëm
Ju lutemi jepni një përmbledhje
Ju lutemi jepni një përshkrim për vlerësimin
Kjo është një fushë e kërkuar.

Në mënyrë që të jemi në gjendje t'i përgjigjemi reagimeve tuaja dhe të përmirësojmë shërbimin tonë si rezultat, ne do t'ju kontaktojmë në raste individuale, nëse është e nevojshme, me pyetje individuale dhe gjithmonë me një kërkesë për konfirmimin e vlerësimit tuaj në adresën e postës elektronike që keni dhënë (Neni6 (1) lit. f DSGVO).

Your opinion is important to us!

Be a trailblazer and rate the product, so that others can benefit from your experience and we can keep on optimising!
Jane Doe 15.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Jane Doe 15.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Klientët e biznesit
Kontaktoni ekspertët tanë tani. Gjeni personin e duhur të kontaktit në zonën tuaj
Konsumatorët privatë
Gjeni tregtarë të përshtatshëm në zonën tuaj. Shpejt dhe e lehtë me kërkimin tonë të burimit të furnizimit.