Pistoletë presioni presion për zgavrën

SKU: P001503

Enë alumini me veshje pluhuri me lidhje standarde të ajrit të kompresuar, valvul kontrolli, sondë fleksible najloni dhe grykë këndore. Kapaciteti 1 l. Sasia e materialit mund të përcaktohet me saktësi duke përdorur një valvul kontrolli. Rryma e spërkatjes atomizohet nga pak duke shtuar ajër në rrymën spërkatëse.

Mësoni më shumë
  • pastrohet lehtë
  • sasi e rregullueshme e materialit
  • trajtim i mirë
Burimet e furnizimit

Enë alumini me veshje pluhuri me lidhje standarde të ajrit të kompresuar, valvul kontrolli, sondë fleksible najloni dhe grykë këndore. Kapaciteti 1 l. Sasia e materialit mund të përcaktohet me saktësi duke përdorur një valvul kontrolli. Rryma e spërkatjes atomizohet nga pak duke shtuar ajër në rrymën spërkatëse.

Për veshjen e zgavrave të vështira për t'u arritur me produkte konservimi.

Application

Për veshjen e zgavrave të vështira për t'u arritur me produkte prezervimi si izolues të zgavrës ngjyrë kafe e hapur (Artikulli nr. 6108) ose transparent (Artikulli nr. 6118). Presioni në kohë operimi 2-8 atmosferë.
SKU
Informacione
Container type
Container contents
Language line
PU
Pallet unit
Container type: karton
Container contents: 1 Stk
Language line: D
PU: 1
Pallet unit: 90

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Motor oils - Made in Germany

BestBrandLogos
Rishikimi yt Rishikimi yt
Ju lutemi shkruani emrin tuaj
(Opsionale)
(Opsionale)
Ju lutemi jepni një email të vlefshëm
Ju lutemi jepni një përmbledhje
Ju lutemi jepni një përshkrim për vlerësimin
Kjo është një fushë e kërkuar.

Në mënyrë që të jemi në gjendje t'i përgjigjemi reagimeve tuaja dhe të përmirësojmë shërbimin tonë si rezultat, ne do t'ju kontaktojmë në raste individuale, nëse është e nevojshme, me pyetje individuale dhe gjithmonë me një kërkesë për konfirmimin e vlerësimit tuaj në adresën e postës elektronike që keni dhënë (Neni6 (1) lit. f DSGVO).

Your opinion is important to us!

Be a trailblazer and rate the product, so that others can benefit from your experience and we can keep on optimising!
Jane Doe 15.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Jane Doe 15.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Klientët e biznesit
Kontaktoni ekspertët tanë tani. Gjeni personin e duhur të kontaktit në zonën tuaj
Konsumatorët privatë
Gjeni tregtarë të përshtatshëm në zonën tuaj. Shpejt dhe e lehtë me kërkimin tonë të burimit të furnizimit.