Shkumë pastrimi për xhama

SKU: P001067
Pastrues tejet efikas me shkumë. Garanton pastërtinë e xhamave të automjetit dhe një pamje të qartë. Shpërbën dhe largon silikonin, nikotinën, insektet dhe papastërtitë vajore dhe yndyrore. I përshtatshëm për polikarbonatin dhe neutral ndaj gomës, bojës dhe plastikës. Mësoni më shumë
  • efekt i shkëlqyer pastrimi
  • për pastrim jashtë dhe brenda
  • efikasitet i shpejtë
  • shumë produktiv
Burimet e furnizimit
ghs02
Pastrues tejet efikas me shkumë. Garanton pastërtinë e xhamave të automjetit dhe një pamje të qartë. Shpërbën dhe largon silikonin, nikotinën, insektet dhe papastërtitë vajore dhe yndyrore. I përshtatshëm për polikarbonatin dhe neutral ndaj gomës, bojës dhe plastikës.
Për pastrimin e pjesëve të brendshme dhe të jashtme të xhamave të makinës, veçanërisht pas riparimeve të xhamave. Përveç kësaj, për pasqyrat dhe dritat e përparme në sektorin e automobilave/veturave tregtare si dhe për xhamat, pasqyrat etj. në banesa private dhe biznese.

Application

Shkundeni mirë përpara përdorimit. Spërkateni sipërfaqen që do të pastrohet në mënyrë të barabartë, lëreni të veprojë për pak kohë dhe fshijeni me një leckë të pastër ose letër kuzhine.
SKU
Informacione
Container type
Container contents
Language line
PU
Pallet unit
Container type: kanoçe aerosoli
Container contents: 300 ml
Language line: D-GB-I-E-P
PU: 12
Pallet unit: 1260

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Informacion i produktit për konsumatorët Më shumë informacion

Images and documents

Motor oils - Made in Germany

BestBrandLogos
Rishikimi yt Rishikimi yt
Ju lutemi shkruani emrin tuaj
(Opsionale)
(Opsionale)
Ju lutemi jepni një email të vlefshëm
Ju lutemi jepni një përmbledhje
Ju lutemi jepni një përshkrim për vlerësimin
Kjo është një fushë e kërkuar.

Në mënyrë që të jemi në gjendje t'i përgjigjemi reagimeve tuaja dhe të përmirësojmë shërbimin tonë si rezultat, ne do t'ju kontaktojmë në raste individuale, nëse është e nevojshme, me pyetje individuale dhe gjithmonë me një kërkesë për konfirmimin e vlerësimit tuaj në adresën e postës elektronike që keni dhënë (Neni6 (1) lit. f DSGVO).

Your opinion is important to us!

Be a trailblazer and rate the product, so that others can benefit from your experience and we can keep on optimising!
Jane Doe 13.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Jane Doe 13.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Klientët e biznesit
Kontaktoni ekspertët tanë tani. Gjeni personin e duhur të kontaktit në zonën tuaj
Konsumatorët privatë
Gjeni tregtarë të përshtatshëm në zonën tuaj. Shpejt dhe e lehtë me kërkimin tonë të burimit të furnizimit.