Pastrues i pjesëve të brendshme të helmetës në Motorbike

SKU: P000499

Pastron butësisht dhe tërësisht. Eliminon aromat e pakëndshme të shkaktuara nga bakteret dhe myku brenda një kohe shumë të shkurtër (afërsisht 10 minuta). Formon një shtresë apo cipë mbrojtëse që parandalon rindotjen e shpejtë.

Mësoni më shumë
  • largon aromat e pakëndshme
  • kujdeset për një ajër të freskët, të këndshëm
  • largon aromën e mykut
  • formon një shtresë mbrojtëse
Burimet e furnizimit
ghs02

Pastron butësisht dhe tërësisht. Eliminon aromat e pakëndshme të shkaktuara nga bakteret dhe myku brenda një kohe shumë të shkurtër (afërsisht 10 minuta). Formon një shtresë apo cipë mbrojtëse që parandalon rindotjen e shpejtë.

Për pastrimin e mbushjeve të helmetave, helmetave, maskave, mbështjellëseve, stolave etj.

Application

Shkundni fort përpara përdorimit. Më pas spërkatni pjesën që do të trajtoni, lëreni të veprojë dhe fërkojeni me një leckë të thatë. Për pjesët plastike, kontrolloni paraprakisht në një vend të përshtatshëm për t'u siguruar që nuk ka ndryshime ngjyrash. Mos e vini helmetën menjëherë pas pastrimit, sepse pastruesi ka bazë ujin dhe alkoolin.
SKU
Informacione
Container type
Container contents
Language line
PU
Pallet unit
Container type: kanoçe aerosoli
Container contents: 300 ml
Language line: D-GB-E-P
PU: 12
Pallet unit: 1260

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Informacion i produktit për konsumatorët Më shumë informacion

Images and documents

Motor oils - Made in Germany

BestBrandLogos
Rishikimi yt Rishikimi yt
Ju lutemi shkruani emrin tuaj
(Opsionale)
(Opsionale)
Ju lutemi jepni një email të vlefshëm
Ju lutemi jepni një përmbledhje
Ju lutemi jepni një përshkrim për vlerësimin
Kjo është një fushë e kërkuar.

Në mënyrë që të jemi në gjendje t'i përgjigjemi reagimeve tuaja dhe të përmirësojmë shërbimin tonë si rezultat, ne do t'ju kontaktojmë në raste individuale, nëse është e nevojshme, me pyetje individuale dhe gjithmonë me një kërkesë për konfirmimin e vlerësimit tuaj në adresën e postës elektronike që keni dhënë (Neni6 (1) lit. f DSGVO).

Your opinion is important to us!

Be a trailblazer and rate the product, so that others can benefit from your experience and we can keep on optimising!
Jane Doe 12.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Jane Doe 12.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Klientët e biznesit
Kontaktoni ekspertët tanë tani. Gjeni personin e duhur të kontaktit në zonën tuaj
Konsumatorët privatë
Gjeni tregtarë të përshtatshëm në zonën tuaj. Shpejt dhe e lehtë me kërkimin tonë të burimit të furnizimit.