Pastrues maske Motorbike

SKU: P000494
Mirëmban dhe pastron helmetat, maskat dhe syzet. Funksionaliteti kundër mjegullës është aktiv për sipërfaqet e zakonshme prej xhami dhe plastike. Me efekte afatgjata. Heq papastërtitë, insektet, vajin dhe grumbullimet e silikonit. Krijon vizibilitet të qartë dhe rrit sigurinë. Mësoni më shumë
  • trajtim i thjeshtë
  • kujdeset për pamje dhe siguri të qartë
  • parandalon mjegullimin e maskave të helmetës
Burimet e furnizimit
Mirëmban dhe pastron helmetat, maskat dhe syzet. Funksionaliteti kundër mjegullës është aktiv për sipërfaqet e zakonshme prej xhami dhe plastike. Me efekte afatgjata. Heq papastërtitë, insektet, vajin dhe grumbullimet e silikonit. Krijon vizibilitet të qartë dhe rrit sigurinë.
Veçanërisht për pastrim, kujdes dhe si mbrojtës kundër mjegullës për sipërfaqet e zakonshme prej xhami dhe plastike.

Application

Kontrolloni maskat që do të përdoren për përputhshmëri. Papastërtitë dhe insektet: Spërkateni, lëreni të veprojë dhe hiqeni me një leckë të lagur ose sfungjer. Kundër mjegullës: Spërkateni në një shtresë të hollë dhe lëreni të thahet.
SKU
Informacione
Container type
Container contents
Language line
PU
Pallet unit
Container type: shishe plastike me spërkatje
Container contents: 100 ml
Language line: D-GB
PU: 12
Pallet unit: 3240

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Informacion i produktit për konsumatorët Më shumë informacion

Images and documents

Motor oils - Made in Germany

BestBrandLogos
Rishikimi yt Rishikimi yt
Ju lutemi shkruani emrin tuaj
(Opsionale)
(Opsionale)
Ju lutemi jepni një email të vlefshëm
Ju lutemi jepni një përmbledhje
Ju lutemi jepni një përshkrim për vlerësimin
Kjo është një fushë e kërkuar.

Në mënyrë që të jemi në gjendje t'i përgjigjemi reagimeve tuaja dhe të përmirësojmë shërbimin tonë si rezultat, ne do t'ju kontaktojmë në raste individuale, nëse është e nevojshme, me pyetje individuale dhe gjithmonë me një kërkesë për konfirmimin e vlerësimit tuaj në adresën e postës elektronike që keni dhënë (Neni6 (1) lit. f DSGVO).

Your opinion is important to us!

Be a trailblazer and rate the product, so that others can benefit from your experience and we can keep on optimising!
Jane Doe 22.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Jane Doe 22.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Klientët e biznesit
Kontaktoni ekspertët tanë tani. Gjeni personin e duhur të kontaktit në zonën tuaj
Konsumatorët privatë
Gjeni tregtarë të përshtatshëm në zonën tuaj. Shpejt dhe e lehtë me kërkimin tonë të burimit të furnizimit.