Motorbike Cleaner

SKU: P000493

Lëng pastrues i zhvilluar posaçërisht për motoçikleta, skutera, motorët me katër rrota dhe motorët e dëborës. Pa solucione të dëmshme për mjedisin.

Mësoni më shumë
  • i biodegradueshëm
  • efekt i lartë larës dhe pastrimi
  • kohë e shkurtër ekspozimi
  • shpërbën papastërtitë, mbetjet e vajit dhe yndyrës
  • pastrim i shpejtë dhe efektiv
  • Shfaq më shumë
Burimet e furnizimit
Burimet e furnizimit

Lëng pastrues i zhvilluar posaçërisht për motoçikleta, skutera, motorët me katër rrota dhe motorët e dëborës. Pa solucione të dëmshme për mjedisin.

Për pastrim të shpejtë dhe të plotë të motoçikletave, skuterëve, motorëve me katër rrota, motorëve të dëborës etj.

Application

Kur është ftohtë, spërkatni automjetin që të pastrohet imtësisht dhe në mënyrë të barabartë. Trajtoni zonat e ndotura me një furçë. Në varësi të nivelit të papastërtive, lëreni të veprojë për 5-15 minuta dhe shpëlajeni tërësisht me ujë me presion të lartë. Pas tharjes, përdorni një leckë të butë për ta fërkuar sërish. Për pjesët e lyera sërish, kontrolloni për pajtueshmërinë (formimi i njollave, rënia e bojës) në një zonë të fshehur. Megjithatë, nëse përdoret si duhet, boja ose plastika nuk dëmtohet. Gjatë pastrimit duhet të respektohen rregullat vendore të autoriteteve të menaxhimit të ujit.

Kujdes: Jo në alumin shumë të lëmuar, të palyer ose me magnez . Përdorni polikarbonat të palyer.

SKU
Informacione
Container type
Container contents
Language line
PU
Pallet unit
Container type: shishe plastike me spërkatje
Container contents: 1 l
Language line: D-GB-I-E-P-F
PU: 6
Pallet unit: 480
Container type: enë plastike
Container contents: 5 l
Language line: D-GB-I-E-P-F
PU: 1
Pallet unit: 90

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Informacion i produktit për konsumatorët Më shumë informacion

Images and documents

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Informacion i produktit për konsumatorët Më shumë informacion

Images and documents

Motor oils - Made in Germany

BestBrandLogos
Rishikimi yt Rishikimi yt
Ju lutemi shkruani emrin tuaj
(Opsionale)
(Opsionale)
Ju lutemi jepni një email të vlefshëm
Ju lutemi jepni një përmbledhje
Ju lutemi jepni një përshkrim për vlerësimin
Kjo është një fushë e kërkuar.

Në mënyrë që të jemi në gjendje t'i përgjigjemi reagimeve tuaja dhe të përmirësojmë shërbimin tonë si rezultat, ne do t'ju kontaktojmë në raste individuale, nëse është e nevojshme, me pyetje individuale dhe gjithmonë me një kërkesë për konfirmimin e vlerësimit tuaj në adresën e postës elektronike që keni dhënë (Neni6 (1) lit. f DSGVO).

Your opinion is important to us!

Be a trailblazer and rate the product, so that others can benefit from your experience and we can keep on optimising!
Jane Doe 12.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Jane Doe 12.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Klientët e biznesit
Kontaktoni ekspertët tanë tani. Gjeni personin e duhur të kontaktit në zonën tuaj
Konsumatorët privatë
Gjeni tregtarë të përshtatshëm në zonën tuaj. Shpejt dhe e lehtë me kërkimin tonë të burimit të furnizimit.