Këllëf për riparimin e xhamit të laminuar për automjetet tregtare/automjetet e pasagjerëve

SKU: P000480

Sistemi i riparimit për rregullimet e xhamit të laminuar në praktikë. Me të gjitha mjetet e nevojshme për riparime profesionale të dëmtimeve të vogla deri të mëdha të paneleve të xhamit të laminuar në automjetet tregtare dhe automjetet e pasagjerëve. Sistemi siguron funksionim të sigurt dhe pa shumë mundim. Falë rrëshirës ripar ...

Mësoni më shumë
  • trajtim i thjeshtë
  • optimizon përdorimin ekonomik
  • riparim profesional
  • nivel shumë i lartë i cilësisë
Burimet e furnizimit
Sistemi i riparimit për rregullimet e xhamit të laminuar në praktikë. Me të gjitha mjetet e nevojshme për riparime profesionale të dëmtimeve të vogla deri të mëdha të paneleve të xhamit të laminuar në automjetet tregtare dhe automjetet e pasagjerëve. Sistemi siguron funksionim të sigurt dhe pa shumë mundim. Falë rrëshirës riparuese me cilësi të lartë dhe jashtëzakonisht të hollë, edhe plasaritjet më të vogla rregullohen. Edhe dëmtimi nga copëzat e gurit që thyejnë sipërfaqen ose në një pikë impakti tejet të ndotur mund të riparohet për mrekulli. Me një dhomëz rrëshire të madhe për riparimin e lehtë të copave të mëdha të gurit ose dy pikave të impaktit që janë afër njëra-tjetrës.
Për riparim profesional të paneleve të xhamave të laminuar në automjetet tregtare dhe automjetet e pasagjerëve.

Application

Mënyra e funksionimit përshkruhet në hollësi në manualin e bashkëngjitur të operimit.
SKU
Informacione
Container type
Container contents
Language line
PU
Pallet unit
Container type: karton
Container contents: 1 Stk
Language line: D
PU: 1
Pallet unit: 16

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Motor oils - Made in Germany

BestBrandLogos
Rishikimi yt Rishikimi yt
Ju lutemi shkruani emrin tuaj
(Opsionale)
(Opsionale)
Ju lutemi jepni një email të vlefshëm
Ju lutemi jepni një përmbledhje
Ju lutemi jepni një përshkrim për vlerësimin
Kjo është një fushë e kërkuar.

Në mënyrë që të jemi në gjendje t'i përgjigjemi reagimeve tuaja dhe të përmirësojmë shërbimin tonë si rezultat, ne do t'ju kontaktojmë në raste individuale, nëse është e nevojshme, me pyetje individuale dhe gjithmonë me një kërkesë për konfirmimin e vlerësimit tuaj në adresën e postës elektronike që keni dhënë (Neni6 (1) lit. f DSGVO).

Your opinion is important to us!

Be a trailblazer and rate the product, so that others can benefit from your experience and we can keep on optimising!
Jane Doe 16.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Jane Doe 16.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Klientët e biznesit
Kontaktoni ekspertët tanë tani. Gjeni personin e duhur të kontaktit në zonën tuaj
Konsumatorët privatë
Gjeni tregtarë të përshtatshëm në zonën tuaj. Shpejt dhe e lehtë me kërkimin tonë të burimit të furnizimit.