Kujdes i shpejtë i lustrës në detaje

SKU: P005175

Spërkatës izolues me shkëlqim të lartë me një formulë novatore mbrojtëse. Për një kujdes të shpejtë, të thjeshtë me llak pa lustër. Heq ndotjet e lehta si njollat e pluhurit ose të ujit dhe i jep llakut një shkëlqim rrezatues, të thellë. Izolon veshjet e lëmuara për disa javë dhe ofron një efekt të shkëlqyeshëm për kulli ...

Mësoni më shumë
  • përdorim i lehtë
  • mbron kundër ndikimeve agresive mjedisore
  • parandalon rindotjen e shpejtë
  • formula novatore mbrojtëse
  • heq ndotjen e lehtë
  • Shfaq më shumë
Burimet e furnizimit
Spërkatës izolues me shkëlqim të lartë me një formulë novatore mbrojtëse. Për një kujdes të shpejtë, të thjeshtë me llak pa lustër. Heq ndotjet e lehta si njollat e pluhurit ose të ujit dhe i jep llakut një shkëlqim rrezatues, të thellë. Izolon veshjet e lëmuara për disa javë dhe ofron një efekt të shkëlqyeshëm për kullimin e ujit dhe mbrojtje afatgjatë kundër ndikimeve të ashpra mjedisore. E ruan lëmimin e pastrimit për një kohë të gjatë dhe pakëson ngjitjen e papastërtive të reja. Me aromë mangoje.
Për lustër të butë në makina, automjete tregtare, mjetet motorike me dy rrota dhe varka. Mund të përdoret edhe në sipërfaqet e lëmuara plastike, si dhe në disqe metalike dhe alumini. Jo i përshtatshëm për sipërfaqe të lyera mat.

Application

1. Hiqni çdo papastërti të fortë paraprakisht. Nuk nevojitet pastrim paraprak në rast njollash nga pluhuri ose uji.
2. Shkundeni mirë përpara përdorimit. 
3. Më pas spërkateni në mënyrë të barabartë mbi llak dhe fshijeni me një leckë me mikrofibër (Artikulli nr. 20649). Mund të përdoret edhe në llak të njomë. 
Shënim: Mos e lini të thahet, mos e spërkatni në sipërfaqe të nxehta ose mos e përdorni në rrezet e drejtpërdrejta të diellit!
SKU
Informacione
Container type
Container contents
Language line
PU
Pallet unit
Container type: shishe plastike me spërkatje
Container contents: 500 ml
Language line: D-GB
PU: 6
Pallet unit: 630

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Informacion i produktit për konsumatorët Më shumë informacion

Images and documents

Motor oils - Made in Germany

BestBrandLogos
Rishikimi yt Rishikimi yt
Ju lutemi shkruani emrin tuaj
(Opsionale)
(Opsionale)
Ju lutemi jepni një email të vlefshëm
Ju lutemi jepni një përmbledhje
Ju lutemi jepni një përshkrim për vlerësimin
Kjo është një fushë e kërkuar.

Në mënyrë që të jemi në gjendje t'i përgjigjemi reagimeve tuaja dhe të përmirësojmë shërbimin tonë si rezultat, ne do t'ju kontaktojmë në raste individuale, nëse është e nevojshme, me pyetje individuale dhe gjithmonë me një kërkesë për konfirmimin e vlerësimit tuaj në adresën e postës elektronike që keni dhënë (Neni6 (1) lit. f DSGVO).

Your opinion is important to us!

Be a trailblazer and rate the product, so that others can benefit from your experience and we can keep on optimising!
Jane Doe 16.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Jane Doe 16.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Klientët e biznesit
Kontaktoni ekspertët tanë tani. Gjeni personin e duhur të kontaktit në zonën tuaj
Konsumatorët privatë
Gjeni tregtarë të përshtatshëm në zonën tuaj. Shpejt dhe e lehtë me kërkimin tonë të burimit të furnizimit.