Special Tec V 0W-20

SKU: P003747

Vaj motori me fërkim të ulët i bazuar në teknologjinë sintetike. Kombinimi i vajrave bazë origjinal dhe teknologjisë moderne aditive e redukton fërkimin në motor në minimum, duke siguruar performancë maksimale të motorit dhe konsum të ulët të karburantit.

Mësoni më shumë

Specifikimet / Miratimet: ACEA C5, API SN, Volvo VCC RBS0-2AE Shfaq më shumë

  • pastërti e shkëlqyer motori
  • rezistencë e shkëlqyer ndaj vjetrimit
  • testuar për turbo dhe katalizator
  • kursen karburant dhe ul emetimet e ndotësve
  • siguron performancë maksimale të motorit
  • Shfaq më shumë
Burimet e furnizimit
Burimet e furnizimit
Burimet e furnizimit
Burimet e furnizimit
Burimet e furnizimit

Vaj motori me fërkim të ulët i bazuar në teknologjinë sintetike. Kombinimi i vajrave bazë origjinal dhe teknologjisë moderne aditive e redukton fërkimin në motor në minimum, duke siguruar performancë maksimale të motorit dhe konsum të ulët të karburantit.

I zhvilluar në mënyrë të veçantë për kërkesën që kanë automjetet Volvo të modeleve të ndryshme. Turboja dhe konverteri katalitik janë testuar.

Application

Duhet të respektohen udhëzimet e përdorimit të prodhuesve të automjeteve dhe motorëve.

SKU
Informacione
Container type
Container contents
Language line
PU
Pallet unit
Container type: fuçi prej flete të zezë metalike
Container contents: 205 l
Language line: D-GB
PU: 1
Pallet unit: 2
Container type: enë plastike
Container contents: 1 l
Language line: D-F-I
PU: 6
Pallet unit: 576
Container type: enë plastike
Container contents: 5 l
Language line: D-F-I
PU: 4
Pallet unit: 144
Container type: enë plastike
Container contents: 1 l
Language line: BOOKLET
PU: 6
Pallet unit: 576
Container type: enë plastike
Container contents: 5 l
Language line: BOOKLET
PU: 4
Pallet unit: 144
Specifikimet / Miratimet

ACEA C5, API SN, Volvo VCC RBS0-2AE

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Motor oils - Made in Germany

BestBrandLogos
Rishikimi yt Rishikimi yt
Ju lutemi shkruani emrin tuaj
(Opsionale)
(Opsionale)
Ju lutemi jepni një email të vlefshëm
Ju lutemi jepni një përmbledhje
Ju lutemi jepni një përshkrim për vlerësimin
Kjo është një fushë e kërkuar.

Në mënyrë që të jemi në gjendje t'i përgjigjemi reagimeve tuaja dhe të përmirësojmë shërbimin tonë si rezultat, ne do t'ju kontaktojmë në raste individuale, nëse është e nevojshme, me pyetje individuale dhe gjithmonë me një kërkesë për konfirmimin e vlerësimit tuaj në adresën e postës elektronike që keni dhënë (Neni6 (1) lit. f DSGVO).

Your opinion is important to us!

Be a trailblazer and rate the product, so that others can benefit from your experience and we can keep on optimising!
Jane Doe 13.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Jane Doe 13.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Klientët e biznesit
Kontaktoni ekspertët tanë tani. Gjeni personin e duhur të kontaktit në zonën tuaj
Konsumatorët privatë
Gjeni tregtarë të përshtatshëm në zonën tuaj. Shpejt dhe e lehtë me kërkimin tonë të burimit të furnizimit.