Marine 4T Motor Oil 25W-40

SKU: P003620

Vaj motorik me performancë të lartë me aditivë sintetikë të përshtatur posaçërisht për përdorim detar. Garanton një shtresë lubrifikuese të qëndrueshme edhe në kushte ekstreme operimi. Mban izolimet e motorit si p.sh. izolimet e aksit dhe izolimet e trungut të valvuleve janë elastike dhe minimizon konsumin e vajit. Përmbush kërk ...

Mësoni më shumë

Specifikimet / Miratimet: API SM, NMMA FC-W Catalyst Compatible® LIQUI MOLY gjithashtu rekomandon këtë produkt për automjete ose montime për të cilat kërkohen specifikimet e mëposhtme ose numrat e pjesëve origjinale: Honda Marine, Mercury Marine, NMMA FC-W, Selva, Suzuki Marine, Tohatsu, Volvo Penta, Yamaha Shfaq më shumë

  • mbrojtje e shkëlqyer ndaj gërryerjes
  • testuar për katalizator
  • presion optimal vaji në të gjitha kushtet e funksionimit
  • i qëndrueshëm ndaj vjetrimit dhe viskozitetit
  • qëndrueshmëri e shkëlqyer e cipës lubrifikuese
Burimet e furnizimit
Burimet e furnizimit
Burimet e furnizimit
Burimet e furnizimit
Vaj motorik me performancë të lartë me aditivë sintetikë të përshtatur posaçërisht për përdorim detar. Garanton një shtresë lubrifikuese të qëndrueshme edhe në kushte ekstreme operimi. Mban izolimet e motorit si p.sh. izolimet e aksit dhe izolimet e trungut të valvuleve janë elastike dhe minimizon konsumin e vajit. Përmbush kërkesat e prodhuesve kryesorë të motorëve. Ofron mbrojtje me garanci për prodhuesit që kërkojnë miratimin NMMA FC-W Catalyst Compatible®. Testuar për katalizatorin dhe turbon.
Për motorët e brendshëm dhe të jashtëm me benzinë. Mund të përzihet me të gjitha vajrat motorike të disponueshme në treg.

Application

Duhet të respektohen specifikimet dhe udhëzimet e prodhuesit të agregateve ose varkave.
SKU
Informacione
Container type
Container contents
Language line
PU
Pallet unit
Container type: enë plastike
Container contents: 5 l
Language line: D-BOOKLET
PU: 4
Pallet unit: 144
Container type: enë plastike
Container contents: 20 l
Language line: D-GB
PU: 1
Pallet unit: 24
Container type: fuçi prej flete të zezë metalike
Container contents: 60 l
Language line: D-GB
PU: 1
Pallet unit: 6
Container type: enë plastike
Container contents: 1 l
Language line: D-BOOKLET
PU: 6
Pallet unit: 576
Specifikimet / Miratimet

API SM, NMMA FC-W Catalyst Compatible®

LIQUI MOLY gjithashtu rekomandon këtë produkt për automjete ose montime për të cilat kërkohen specifikimet e mëposhtme ose numrat e pjesëve origjinale

Honda Marine, Mercury Marine, NMMA FC-W, Selva, Suzuki Marine, Tohatsu, Volvo Penta, Yamaha

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Motor oils - Made in Germany

BestBrandLogos
Rishikimi yt Rishikimi yt
Ju lutemi shkruani emrin tuaj
(Opsionale)
(Opsionale)
Ju lutemi jepni një email të vlefshëm
Ju lutemi jepni një përmbledhje
Ju lutemi jepni një përshkrim për vlerësimin
Kjo është një fushë e kërkuar.

Në mënyrë që të jemi në gjendje t'i përgjigjemi reagimeve tuaja dhe të përmirësojmë shërbimin tonë si rezultat, ne do t'ju kontaktojmë në raste individuale, nëse është e nevojshme, me pyetje individuale dhe gjithmonë me një kërkesë për konfirmimin e vlerësimit tuaj në adresën e postës elektronike që keni dhënë (Neni6 (1) lit. f DSGVO).

Your opinion is important to us!

Be a trailblazer and rate the product, so that others can benefit from your experience and we can keep on optimising!
Jane Doe 21.05.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Jane Doe 21.05.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Klientët e biznesit
Kontaktoni ekspertët tanë tani. Gjeni personin e duhur të kontaktit në zonën tuaj
Konsumatorët privatë
Gjeni tregtarë të përshtatshëm në zonën tuaj. Shpejt dhe e lehtë me kërkimin tonë të burimit të furnizimit.