Molygen New Generation 5W-30

SKU: P001757

Vaj motori me viskozitet të ulët, qëndrueshmëri të lartë ndaj prerjeve dhe me fërkim të ulët të teknologjisë së lartë. Kombinuar me teknologjinë novatore të aditivëve dhe aditivin e veçantë Molygen. Parandalon në mënyrë të sigurt grumbullimet, zvogëlon humbjet e fërkimit në motor dhe mbron në mënyrë optimale nga konsumim ...

Mësoni më shumë

Specifikimet / Miratimet: API SP, ILSAC GF-6A LIQUI MOLY e rekomandon këtë produkt për automjetet ose njësitë për të cilat kërkohen specifikimet e mëposhtme ose numrat origjinalë të pjesëve rezervë: Chrysler /MS-6395, Daihatsu, Fiat 9.55535-CR1, Ford, Ford WSS-M2C 946-A/946-B1/961-A1, GM 6094 M, GM dexos1 Gen 3, GWM, HAVAL, Honda, Hyundai, Isuzu, Kia, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Subaru, Suzuki, Toyota, Wuling Shfaq më shumë

  • pastërti e shkëlqyer motori
  • mbrojtje e shkëlqyer ndaj konsumit
  • reagim i shkëlqyer ndaj temperaturave të larta dhe të ulëta
  • fuqi e shkëlqyer e forcave prerëse
  • siguri e shkëlqyer lubrifikimi
  • Shfaq më shumë
Burimet e furnizimit
Burimet e furnizimit
Burimet e furnizimit

Vaj motori me viskozitet të ulët, qëndrueshmëri të lartë ndaj prerjeve dhe me fërkim të ulët të teknologjisë së lartë. Kombinuar me teknologjinë novatore të aditivëve dhe aditivin e veçantë Molygen. Parandalon në mënyrë të sigurt grumbullimet, zvogëlon humbjet e fërkimit në motor dhe mbron në mënyrë optimale nga konsumimi. Kjo çon në kursimin e karburantit dhe zgjatjen e jetëgjatësisë së motorit.

Optimal për motorët modernë atizatikë dhe amerikanë me benzinë dhe teknologji me shumë valvule, ngarkues turbo, me dhe pa intercooling (LLK). Për të mbrojtur dhe ruajtur vlerën e motorit gjatë intervaleve të gjata të ndërrimit të vajit dhe nën ngarkesa të larta.

Application

Duhet të respektohen udhëzimet e përdorimit të prodhuesve të automjeteve dhe motorëve. Mund të përzihet me të gjitha vajrat motorike të disponueshme në treg. Efekti i plotë arrihet vetëm kur nuk përzihet.

SKU
Informacione
Container type
Container contents
Language line
PU
Pallet unit
Container type: enë plastike
Container contents: 1 l
Language line: BOOKLET
PU: 6
Pallet unit: 576
Container type: enë plastike
Container contents: 4 l
Language line: BOOKLET
PU: 4
Pallet unit: 180
Container type: enë plastike
Container contents: 5 l
Language line: BOOKLET
PU: 4
Pallet unit: 144
Specifikimet / Miratimet

API SP, ILSAC GF-6A

LIQUI MOLY e rekomandon këtë produkt për automjetet ose njësitë për të cilat kërkohen specifikimet e mëposhtme ose numrat origjinalë të pjesëve rezervë

Chrysler, Chrysler MS-6395, Daihatsu, Fiat 9.55535-CR1, Ford, Ford WSS-M2C 946-A, Ford WSS-M2C 946-B1, Ford WSS-M2C 961-A1, GM 6094 M, GM dexos1 Gen 3, GWM, HAVAL, Honda, Hyundai, Isuzu, Kia, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Subaru, Suzuki, Toyota, Wuling

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Motor oils - Made in Germany

BestBrandLogos
Rishikimi yt Rishikimi yt
Ju lutemi shkruani emrin tuaj
(Opsionale)
(Opsionale)
Ju lutemi jepni një email të vlefshëm
Ju lutemi jepni një përmbledhje
Ju lutemi jepni një përshkrim për vlerësimin
Kjo është një fushë e kërkuar.

Në mënyrë që të jemi në gjendje t'i përgjigjemi reagimeve tuaja dhe të përmirësojmë shërbimin tonë si rezultat, ne do t'ju kontaktojmë në raste individuale, nëse është e nevojshme, me pyetje individuale dhe gjithmonë me një kërkesë për konfirmimin e vlerësimit tuaj në adresën e postës elektronike që keni dhënë (Neni6 (1) lit. f DSGVO).

Your opinion is important to us!

Be a trailblazer and rate the product, so that others can benefit from your experience and we can keep on optimising!
Jane Doe 12.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Jane Doe 12.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Klientët e biznesit
Kontaktoni ekspertët tanë tani. Gjeni personin e duhur të kontaktit në zonën tuaj
Konsumatorët privatë
Gjeni tregtarë të përshtatshëm në zonën tuaj. Shpejt dhe e lehtë me kërkimin tonë të burimit të furnizimit.