Diesel Synthoil 5W-40

SKU: P000340
Për drejtuesit kërkues të automjeteve me naftë.

Vaj motori plotësisht sintetik me fërkim të ulët dhe mbrojtje të përkryer ndaj konsumit. Garanton vajosje të shpejtë të motorit dhe ngarkuesit turbo. Veti optimale pastrimi të motorit për mbartjen e papastërtive dhe pastërtive. Redukton konsumin e vajit.

Mësoni më shumë

Specifikimet / Miratimet: ACEA A3/B4, API CF LIQUI MOLY e rekomandon këtë produkt për automjetet ose njësitë për të cilat kërkohen specifikimet e mëposhtme ose numrat origjinalë të pjesëve rezervë: BMW Longlife-98, MB 229.3, VW 505 00 Shfaq më shumë

  • pastërti e shkëlqyer motori
  • reagim i shkëlqyer ndaj temperaturave të ulëta
  • humbje tejet e ulët e avullimit
  • mbrojtje e shkëlqyer ndaj konsumimit
  • tipare të shkëlqyera për mbajtjen e papastërtisë
  • Shfaq më shumë
Burimet e furnizimit
Për drejtuesit kërkues të automjeteve me naftë.

Vaj motori plotësisht sintetik me fërkim të ulët dhe mbrojtje të përkryer ndaj konsumit. Garanton vajosje të shpejtë të motorit dhe ngarkuesit turbo. Veti optimale pastrimi të motorit për mbartjen e papastërtive dhe pastërtive. Redukton konsumin e vajit.

Zhvilluar në mënyrë të veçantë për motorët me naftë. Vaj për të gjitha stinët. I testuar për turbon.

Application

Duhet të respektohen udhëzimet e përdorimit të prodhuesve të automjeteve dhe motorëve.
SKU
Informacione
Container type
Container contents
Language line
PU
Pallet unit
Container type: fuçi prej flete të zezë metalike
Container contents: 205 l
Language line: D-GB
PU: 1
Pallet unit: 2
Specifikimet / Miratimet

ACEA A3, ACEA B4, API CF

LIQUI MOLY e rekomandon këtë produkt për automjetet ose njësitë për të cilat kërkohen specifikimet e mëposhtme ose numrat origjinalë të pjesëve rezervë

BMW Longlife-98, MB 229.3, VW 505 00

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Motor oils - Made in Germany

BestBrandLogos
Rishikimi yt Rishikimi yt
Ju lutemi shkruani emrin tuaj
(Opsionale)
(Opsionale)
Ju lutemi jepni një email të vlefshëm
Ju lutemi jepni një përmbledhje
Ju lutemi jepni një përshkrim për vlerësimin
Kjo është një fushë e kërkuar.

Në mënyrë që të jemi në gjendje t'i përgjigjemi reagimeve tuaja dhe të përmirësojmë shërbimin tonë si rezultat, ne do t'ju kontaktojmë në raste individuale, nëse është e nevojshme, me pyetje individuale dhe gjithmonë me një kërkesë për konfirmimin e vlerësimit tuaj në adresën e postës elektronike që keni dhënë (Neni6 (1) lit. f DSGVO).

Your opinion is important to us!

Be a trailblazer and rate the product, so that others can benefit from your experience and we can keep on optimising!
Jane Doe 16.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Jane Doe 16.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Klientët e biznesit
Kontaktoni ekspertët tanë tani. Gjeni personin e duhur të kontaktit në zonën tuaj
Konsumatorët privatë
Gjeni tregtarë të përshtatshëm në zonën tuaj. Shpejt dhe e lehtë me kërkimin tonë të burimit të furnizimit.