Special Tec AA 5W-20

SKU: P000335

Specifikimet / Miratimet: API SP, ILSAC GF-6A LIQUI MOLY e rekomandon këtë produkt për automjetet ose njësitë për të cilat kërkohen specifikimet e mëposhtme ose numrat origjinalë të pjesëve rezervë: Chrysler MS-6395, Fiat 9.55535-CR1, Ford WSS-M2C 930-A/945-A/945-B1/960-A1, GM 6094 M, GM dexos1 Gen 3, Honda, Hyundai, Kia, Mazda, Mitsubishi Dia Queen, Nissan, Toyota Shfaq më shumë

  • pastërti e shkëlqyer motori
  • mbrojtje e shkëlqyer ndaj konsumit
  • reagim i shkëlqyer ndaj temperaturave të ulëta
  • siguri e lartë lubrifikimi
  • jetëgjatësi e gjatë e motorit
  • Shfaq më shumë
Burimet e furnizimit
Burimet e furnizimit
Burimet e furnizimit
SKU
Informacione
Container type
Container contents
Language line
PU
Pallet unit
Container type: enë plastike
Container contents: 1 l
Language line: D-F-I
PU: 12
Pallet unit: 576
Container type: enë plastike
Container contents: 1 l
Language line: BOOKLET
PU: 6
Pallet unit: 576
Container type: enë plastike
Container contents: 4 l
Language line: BOOKLET
PU: 4
Pallet unit: 180
Specifikimet / Miratimet

API SP, ILSAC GF-6A

LIQUI MOLY e rekomandon këtë produkt për automjetet ose njësitë për të cilat kërkohen specifikimet e mëposhtme ose numrat origjinalë të pjesëve rezervë

Chrysler MS-6395, Fiat 9.55535-CR1, Ford WSS-M2C 930-A, Ford WSS-M2C 945-A, Ford WSS-M2C 945-B1, Ford WSS-M2C 960-A1, GM 6094 M, GM dexos1 Gen 3, Honda, Hyundai, Kia, Mazda, Mitsubishi Dia Queen, Nissan, Toyota

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Motor oils - Made in Germany

BestBrandLogos
Rishikimi yt Rishikimi yt
Ju lutemi shkruani emrin tuaj
(Opsionale)
(Opsionale)
Ju lutemi jepni një email të vlefshëm
Ju lutemi jepni një përmbledhje
Ju lutemi jepni një përshkrim për vlerësimin
Kjo është një fushë e kërkuar.

Në mënyrë që të jemi në gjendje t'i përgjigjemi reagimeve tuaja dhe të përmirësojmë shërbimin tonë si rezultat, ne do t'ju kontaktojmë në raste individuale, nëse është e nevojshme, me pyetje individuale dhe gjithmonë me një kërkesë për konfirmimin e vlerësimit tuaj në adresën e postës elektronike që keni dhënë (Neni6 (1) lit. f DSGVO).

Your opinion is important to us!

Be a trailblazer and rate the product, so that others can benefit from your experience and we can keep on optimising!
Jane Doe 20.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Jane Doe 20.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Klientët e biznesit
Kontaktoni ekspertët tanë tani. Gjeni personin e duhur të kontaktit në zonën tuaj
Konsumatorët privatë
Gjeni tregtarë të përshtatshëm në zonën tuaj. Shpejt dhe e lehtë me kërkimin tonë të burimit të furnizimit.