Ftohësi FCF20 i qelizave të lëndës djegëse

SKU: P005335

Ftohës i gatshëm për përdorim në sistemet e qelizave të lëndës djegëse si sistemet B. PEMFC (Polymer Exchange Membrane Fuel Cell). I zhvilluar në bazë të glikolit të etilenit, i kombinuar me aditivë pa jone. Kombinon përçueshmërinë elektrike shumë të ulët dhe shpërndarjen optimale të nxehtësisë me përputhshmërinë e përs ...

Mësoni më shumë
  • përçueshmëri e ulët gjatë gjithë jetës së shërbimit
  • qëndrueshmëri e shkëlqyer afatgjatë
  • mbrojtje e shkëlqyer nga gërryerja
  • projektuar për sasi të larta të nxehtësisë së krijuar në qelizat e karburantit
  • për sistemet e ftohjes me dhe pa shkëmbyes jonesh
  • Shfaq më shumë
Burimet e furnizimit
ghs08
Ftohës i gatshëm për përdorim në sistemet e qelizave të lëndës djegëse si sistemet B. PEMFC (Polymer Exchange Membrane Fuel Cell). I zhvilluar në bazë të glikolit të etilenit, i kombinuar me aditivë pa jone. Kombinon përçueshmërinë elektrike shumë të ulët dhe shpërndarjen optimale të nxehtësisë me përputhshmërinë e përsosur të materialit, mbrojtje të shkëlqyer ndaj gërryerjes dhe qëndrueshmëri të shkëlqyer ndaj vjetrimit. Falë formulimit të veçantë, zgjat jetëgjatësinë e shkëmbyesve të joneve të integruara në sistemin e ftohjes.
Për sistemet e ftohjes së qelizave të lëndës djegëse që kërkojnë mjete ftohëse me përçueshmëri të ulët.

Application

Hiqni plotësisht ftohësin e përdorur nga qarku i ftohjes. Shpëlani sistemin e ftohjes me ftohës të qelizave të lëndës djegëse ose ujë ultra të pastër (përçueshmëria <5µS/cm). Sigurohuni që të shmangni papastërtitë, pluhurin dhe hyrjen e substancave të tjera të huaja. Hidhni ftohësin e paholluar të qelizave të lëndës djegëse në sistemin e ftohjes dhe derdhni zbrazni sistemin e ftohjes.

Nëse ka udhëzime të prodhuesit për ndryshim, ndiqni me përpikëri ato.

Mjeti i lëngshëm i transferimit të nxehtësisë është projektuar për aplikime të qelizave të lëndës djegëse. Nuk është menduar për përdorim në montime që kërkojnë mjete tradicionale ftohëse me përçueshmëri elektrike të lartë ose të papërcaktuar. Nuk rekomandohet përdorimi në gizë, hekur dhe pjesë të galvanizuara.

Ruani në një ambient me temperaturë maksimale prej 30 °C. Afati i ruajtjes në paketimin origjinal të pahapur është 12 muaj. Nëse ruhet përtej kësaj periudhe, kontrolloni përçueshmërinë dhe vlerën e pH-it përpara përdorimit.

SKU
Informacione
Container type
Container contents
Language line
PU
Pallet unit
Container type: enë plastike
Container contents: 20 l
Language line: D-GB
PU: 1
Pallet unit: 13

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Motor oils - Made in Germany

BestBrandLogos
Rishikimi yt Rishikimi yt
Ju lutemi shkruani emrin tuaj
(Opsionale)
(Opsionale)
Ju lutemi jepni një email të vlefshëm
Ju lutemi jepni një përmbledhje
Ju lutemi jepni një përshkrim për vlerësimin
Kjo është një fushë e kërkuar.

Në mënyrë që të jemi në gjendje t'i përgjigjemi reagimeve tuaja dhe të përmirësojmë shërbimin tonë si rezultat, ne do t'ju kontaktojmë në raste individuale, nëse është e nevojshme, me pyetje individuale dhe gjithmonë me një kërkesë për konfirmimin e vlerësimit tuaj në adresën e postës elektronike që keni dhënë (Neni6 (1) lit. f DSGVO).

Your opinion is important to us!

Be a trailblazer and rate the product, so that others can benefit from your experience and we can keep on optimising!
Jane Doe 12.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Jane Doe 12.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Klientët e biznesit
Kontaktoni ekspertët tanë tani. Gjeni personin e duhur të kontaktit në zonën tuaj
Konsumatorët privatë
Gjeni tregtarë të përshtatshëm në zonën tuaj. Shpejt dhe e lehtë me kërkimin tonë të burimit të furnizimit.