2T Motoroil Race Tec

SKU: P005178

Specifikimet / Miratimet: API TC, ISO L-EGD, JASO FD Shfaq më shumë

  • djegie e shkëlqyer, pothuajse pa mbetje
  • mban unazat e pistonit dhe portat e shkarkimit pa depozitime
  • kapaciteti i lartë pastrimit e mban të pastër veçanërisht kurorën e pistonit dhe kokën e cilindrit
  • garanton një model të pastër shpëlarjeje
  • stabilitet dhe ngjitje shumë e lartë e cipës së vajit
  • Shfaq më shumë
Burimet e furnizimit
SKU
Informacione
Container type
Container contents
Language line
PU
Pallet unit
Container type: enë plastike
Container contents: 1 l
Language line: D-GB
PU: 6
Pallet unit: 576
Specifikimet / Miratimet

API TC, ISO L-EGD, JASO FD

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Motor oils - Made in Germany

BestBrandLogos
Rishikimi yt Rishikimi yt
Ju lutemi shkruani emrin tuaj
(Opsionale)
(Opsionale)
Ju lutemi jepni një email të vlefshëm
Ju lutemi jepni një përmbledhje
Ju lutemi jepni një përshkrim për vlerësimin
Kjo është një fushë e kërkuar.

Në mënyrë që të jemi në gjendje t'i përgjigjemi reagimeve tuaja dhe të përmirësojmë shërbimin tonë si rezultat, ne do t'ju kontaktojmë në raste individuale, nëse është e nevojshme, me pyetje individuale dhe gjithmonë me një kërkesë për konfirmimin e vlerësimit tuaj në adresën e postës elektronike që keni dhënë (Neni6 (1) lit. f DSGVO).

Your opinion is important to us!

Be a trailblazer and rate the product, so that others can benefit from your experience and we can keep on optimising!
Jane Doe 23.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Jane Doe 23.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Klientët e biznesit
Kontaktoni ekspertët tanë tani. Gjeni personin e duhur të kontaktit në zonën tuaj
Konsumatorët privatë
Gjeni tregtarë të përshtatshëm në zonën tuaj. Shpejt dhe e lehtë me kërkimin tonë të burimit të furnizimit.