Motorbike 4T 10W-40

SKU: P003113
Vaj motori me performancë të lartë i bazuar në vajra minerale të zgjedhur. Garanton performancë optimale dhe mbrojtje të motorit në të gjitha kushtet e operimit. Lubrifikimi i qëndrueshëm, zbutja optimale e zhurmës dhe konsumimi i ulët janë po aq të dukshme sa angazhimi dhe shkëputja, si dhe ndërrimi. Testuar për katalizatorin. Mësoni më shumë

Specifikimet: API SP, JASO MA2 Shfaq më shumë Shfaq më shumë

  • pastërti e shkëlqyer motori
  • garanton konsum të ulët vaji
  • përshtatet për friksionet e njomura
  • forca të larta prerëse
  • mbrojtje më e lartë ndaj konsumimit
  • Shfaq më shumë
Burimet e furnizimit
Burimet e furnizimit
Burimet e furnizimit
Burimet e furnizimit
Burimet e furnizimit
Vaj motori me performancë të lartë i bazuar në vajra minerale të zgjedhur. Garanton performancë optimale dhe mbrojtje të motorit në të gjitha kushtet e operimit. Lubrifikimi i qëndrueshëm, zbutja optimale e zhurmës dhe konsumimi i ulët janë po aq të dukshme sa angazhimi dhe shkëputja, si dhe ndërrimi. Testuar për katalizatorin.
Projektuar për motorët me 4 lëvizje me ftohje ajri dhe uji që i nënshtrohen kushteve të operimit nga normal në të lartë. I përshtatshëm për motorët me dhe pa friksion të lubrifikuar.

Application

Duhet të respektohen udhëzimet e përdorimit të prodhuesve të motorëve.
Shënim: Efikasiteti optimal arrihet vetëm kur nuk përzihet.

SKU
Informacione
Container type
Container contents
Language line
PU
Pallet unit
Container type: fuçi prej flete të zezë metalike
Container contents: 205 l
Language line: D-GB
PU: 1
Pallet unit: 2
Container type: enë plastike
Container contents: 4 l
Language line: D-BOOKLET
PU: 4
Pallet unit: 180
Container type: enë plastike
Container contents: 20 l
Language line: D-GB
PU: 1
Pallet unit: 24
Container type: fuçi prej flete të zezë metalike
Container contents: 60 l
Language line: D-GB
PU: 1
Pallet unit: 6
Container type: enë plastike
Container contents: 1 l
Language line: D-BOOKLET
PU: 6
Pallet unit: 576
Specifikimet

API SP, JASO MA2

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Motor oils - Made in Germany

BestBrandLogos
Rishikimi yt Rishikimi yt
Ju lutemi shkruani emrin tuaj
(Opsionale)
(Opsionale)
Ju lutemi jepni një email të vlefshëm
Ju lutemi jepni një përmbledhje
Ju lutemi jepni një përshkrim për vlerësimin
Kjo është një fushë e kërkuar.

Në mënyrë që të jemi në gjendje t'i përgjigjemi reagimeve tuaja dhe të përmirësojmë shërbimin tonë si rezultat, ne do t'ju kontaktojmë në raste individuale, nëse është e nevojshme, me pyetje individuale dhe gjithmonë me një kërkesë për konfirmimin e vlerësimit tuaj në adresën e postës elektronike që keni dhënë (Neni6 (1) lit. f DSGVO).

Your opinion is important to us!

Be a trailblazer and rate the product, so that others can benefit from your experience and we can keep on optimising!
Jane Doe 12.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Jane Doe 12.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Klientët e biznesit
Kontaktoni ekspertët tanë tani. Gjeni personin e duhur të kontaktit në zonën tuaj
Konsumatorët privatë
Gjeni tregtarë të përshtatshëm në zonën tuaj. Shpejt dhe e lehtë me kërkimin tonë të burimit të furnizimit.