Motorbike Engine Flush Shooter

SKU: P003807

Lëng pastrimi shumë efikas. Heq grumbullimet e bezdisshme nga pjesa e brendshme e motorit. Shpërbën mbledhjet e llucës dhe zmaltit. Mbetjet e të gjitha llojeve të tretshme dhe të patretshme në vaj varen dhe largohen nga qarku i vajit gjatë ndryshimit të mëvonshëm të vajit. Kjo i mundëson motorit të pastër dhe vajit të freskët të ...

Mësoni më shumë
  • përdorim i lehtë
  • rentabilitet i lartë
  • testuar për katalizator
  • jetëgjatësi e gjatë e motorit
  • nuk reagon ndaj materialeve të zakonshme të izolimit
  • Shfaq më shumë
Burimet e furnizimit
Lëng pastrimi shumë efikas. Heq grumbullimet e bezdisshme nga pjesa e brendshme e motorit. Shpërbën mbledhjet e llucës dhe zmaltit. Mbetjet e të gjitha llojeve të tretshme dhe të patretshme në vaj varen dhe largohen nga qarku i vajit gjatë ndryshimit të mëvonshëm të vajit. Kjo i mundëson motorit të pastër dhe vajit të freskët të kryejnë performancën e tyre të plotë.
Pastron dhe lan qarqet e vajit në motoçikleta me motorë benzine me 4 lëvizje. Frekuenca e përdorimit varet nga shkalla e ndotjes së qarkut të vajit dhe cilësia e vajit të përdorur. 80 ml (1 shishe) mjafton për 0,8-2 l karburant.

Application

80 ml (1 shishe) mjafton për 0,8-2 l karburant. Shtojeni për të ngrohur vajin e motorit përpara se ta ndërroni. Më pas lëreni motorin në gjendje të lirë pune për rreth 10 minuta. Me kambiot manuale, shtypni levën e friksionit disa herë dhe mbajeni të tërhequr për disa sekonda çdo herë. Pastaj ndërroni vajin dhe filtrin.

Përputhet me vajrat standarde të motorit. Përshtatet për motoçikleta me friksion të lubrifikuar.

SKU
Informacione
Container type
Container contents
Language line
PU
Pallet unit
Container type: kanoçe prej flete metalike
Container contents: 80 ml
Language line: GB
PU: 24
Pallet unit: 2880

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Motor oils - Made in Germany

BestBrandLogos
Rishikimi yt Rishikimi yt
Ju lutemi shkruani emrin tuaj
(Opsionale)
(Opsionale)
Ju lutemi jepni një email të vlefshëm
Ju lutemi jepni një përmbledhje
Ju lutemi jepni një përshkrim për vlerësimin
Kjo është një fushë e kërkuar.

Në mënyrë që të jemi në gjendje t'i përgjigjemi reagimeve tuaja dhe të përmirësojmë shërbimin tonë si rezultat, ne do t'ju kontaktojmë në raste individuale, nëse është e nevojshme, me pyetje individuale dhe gjithmonë me një kërkesë për konfirmimin e vlerësimit tuaj në adresën e postës elektronike që keni dhënë (Neni6 (1) lit. f DSGVO).

Your opinion is important to us!

Be a trailblazer and rate the product, so that others can benefit from your experience and we can keep on optimising!
Jane Doe 19.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Jane Doe 19.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Klientët e biznesit
Kontaktoni ekspertët tanë tani. Gjeni personin e duhur të kontaktit në zonën tuaj
Konsumatorët privatë
Gjeni tregtarë të përshtatshëm në zonën tuaj. Shpejt dhe e lehtë me kërkimin tonë të burimit të furnizimit.