Vajra ingranazhi

Për jetëgjatësi maksimale të shërbimit

Vajrat tanë të marsheve plotësojnë edhe kërkesat më ekstreme. Ato reduktojnë konsumin dhe sigurojnë sjellje të favorshme të fërkimit, si dhe viskozitet optimal edhe në temperatura të larta.

Vajra ingranazhi

Për jetëgjatësi maksimale të shërbimit

Vajrat tanë të marsheve plotësojnë edhe kërkesat më ekstreme. Ato reduktojnë konsumin dhe sigurojnë sjellje të favorshme të fërkimit, si dhe viskozitet optimal edhe në temperatura të larta.

47 Produktet
Klientët e biznesit
Kontaktoni ekspertët tanë tani. Gjeni personin e duhur të kontaktit në zonën tuaj
Konsumatorët privatë
Gjeni tregtarë të përshtatshëm në zonën tuaj. Shpejt dhe e lehtë me kërkimin tonë të burimit të furnizimit.