Shënim: Gjeni produktet e duhura për automjetin tuaj
Bota tematike

Automobil

Lubrifikuar, mbrojtur dhe mirëmbajtur në mënyrë optimale: Kështu që gjithçka të jetë e qetë në rrugë. Për konsumin minimal të karburantit, performancë maksimale e motorit, pamjen e shkëlqyer dhe shumë më tepër.

Çdo kilometër i udhëtuar kushton një pjesë të vogël motori. Arsyeja: Fërkimi dhe konsumimi. Një proces gradual që shpesh përshpejtohet nga cilësia e dobët e karburantit dhe depozitat e lubrifikantëve të vjetër.

Megjithatë, mirëmbajtja e rregullt e qarkullimit të vajit dhe karburantit zakonisht mund të kthejë performancën e motorit në nivelin fillestar. Pa shumë përpjekje, por me efekt të madh.

Premtimi ynë: Me LIQUI MOLY, makina juaj është në duar të mira kur bëhet fjalë për funksionalitetin dhe pamjen. Jepni besimin tuaj

  • funksionimi i qetë i motorit falë vajrave motorike me cilësi të lartë të prodhuara në Gjermani
  • mbrojtja optimale e motorit dhe sistemit të karburantit falë aditivëve efektiv
  • ruajtja e vlerës për aq kohë sa të jetë e mundur falë produkteve të kujdesit të makinave të klasit të parë
  • riparime të besueshme dhe efikase falë produkteve të shërbimit profesional

Gama jonë e asortimentit automobilistik

Qoftë si masë paraprake apo si zgjidhës problemesh: Ne gjithmonë ju ofrojmë produktin e duhur.

Në gamën tonë të asortimenteve automobilistike, ju do të gjeni zgjidhje të përshtatshme për të zgjidhur problemet ekzistuese me kosto efektive ose për të parandaluar që ato të ndodhin në radhë të parë përmes përdorimit parandalues.

Rreth produkteve

Pastërtia: Pastrues i sistemit të motorëve me benzinë ​​dhe naftë

Probleme me konsumin e lartë të karburantit, uljen e performancës së motorit, funksionimin e ashpër të motorit dhe emetimet e dobëta të shkarkimeve? LIQUI MOLY ofron një zgjidhje.

Lexo më shumë

Mbrojtje e dyfishtë me Cera Tec

Aditivi optimal kundër konsumit për mbrojtje fizike dhe kimike.

Lexo më shumë